Hallo, wij zijn Hide and Seek!

WE MAKE ADVERTISING FUN. AND WORK!

The Loving Online Agency

Wij zijn een sociaal en ambitieus team online experts, met kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Elke dag gaan wij met veel zin aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de campagnes dag na dag nog beter presteren. We houden van ons werk, onze klanten en ons team.

Wij geloven in het brengen van positiviteit door goede resultaten en duurzame relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Zo willen we ervoor zorgen dat we altijd de agency of choice zijn. Waarbij onze mensen en onze klanten nooit hoeven te twijfelen, of ze bij ons wel aan het beste adres zijn.

Hide and Seek Today

Fun

Wij houden van het online spel. We spelen het iedere dag en zien continu mogelijkheden om alle tools nog slimmer en creatiever in te zetten. Voor veel mensen kan de online wereld echter een ontzettende jungle zijn. Aan ons dus de taak om ervoor te zorgen dat de vele termen, kanalen en formaten ook voor de klant gaan landen en leven.

Work

Het onderste wordt altijd uit de kan gehaald. Ons team van enthousiaste specialisten zijn individueel erg sterk. Maar vooral samen zorgen we voor de meest creatieve strategieen en de best mogelijke uitvoer. We betrekken hierin altijd de klant, net zo veel als deze wilt. We zorgen voor 100% transparantie en werken als een team.

Waarom Hide and Seek?

Persoonlijk

Hide and seek personal

Strategisch

Experts

Anders

Onze belangrijkste activiteiten

Online Advertising

Aan het hart van alles wat wij doen staat online advertising. Wij kopen online advertentieruimte in, real time. Per klant bekijken we welke kanalen het beste passen bij de doelstellingen en het budget. Om er zo voor te zorgen dat we de doelgroepen op de beste plek bereiken met het meest relevante bericht. Wanneer we onze kennis over online advertising combineren met de kennis van de adverteerder rondom het product/services, dan komen we samen tot de beste strategie.

Tracking & Data

Om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het verkeer op jouw website, is het belangrijk dat er goed gemeten wordt. Zeker wanneer er geadverteerd wordt. Wij beginnen dan altijd met het nalopen en optimaliseren van de tracking, waarna we pas beginnen met adverteren. Door middel van tracking kunnen doelgroepen worden opgebouwd en gesegmenteerd. Deze data kan weer gevoed worden in de online campagnes. Vandaar dat tracking een onmisbaar onderdeel is bij online advertising.

Search Engine Optimisation

Een goed geoptimaliseerde website is niet alleen gunstig vanwege het organische verkeer, maar is ook van groot belang bij online campagnes. Wanneer de techniek, structuur en content van de website optimaal is, zal dit namelijk een positieve impact hebben op de resultaten van het verkeer op de website. Een relevante website heeft namelijk een positief effect op de kosten per click. Waardoor ook de online campagnes gebaat zijn bij een SEO-proof website.

Een greep uit ons portfolio

WiWa Nieuwe Kunst

Willie Wartaal

12 februari 2021

Nxt Museum Portfolio

Nxt Museum

1 juli 2020

Topjaloezieen.nl

Topjaloezieen.nl

1 augustus 2017

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je eens van gedachten wisselen over of wij mogelijk de online agency zijn om te zorgen voor jouw online succes? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier. Dan plannen we snel een gesprek in waarbij we meer over elkaar te weten kunnen komen, om te zien of het een match is. We kunnen erg snel schakelen, dus als er haast bij is dan zorgen wij dat we z.s.m. voor je klaar staan.

We horen graag van je!


  Wij staan altijd open voor nieuwe avonturen en mogelijkheden, dus we horen graag van je!

  E-mail
  info@hide-and-seek.nl

  Telefoon
  020 215 93 60

  Volg ons

  Hide and Seek team

  Recente blogs

  Hoe online marketing kan worden ingezet om vacatures te vervullen AdverterenLinkedIn
  27 januari 2023

  Hoe online marketing kan worden ingezet om vacatures te vervullen

  De arbeidsmarkt is vandaag de dag hevig aan constante verandering. Omdat er zoveel dingen veranderen, komt het steeds vaker voor dat werknemers na een relatief korte periode van baan switchen…
  The Online Marketing Trends You Can't Ignore in 2023 AdverterenAnalyticsGoogleHide and SeekSEO
  20 januari 2023

  De online marketing trends van 2023: wat je niet mag missen

  Nu 2023 net is begonnen, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste online marketing trends om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf concurrerend blijft in…
  Een vliegtuig die landt op een pagina (landingpage) Adverteren
  13 januari 2023

  Het LIFT-model: optimaliseer jouw conversieratio met deze tips!

  In een eerder artikel heb ik het gehad over het verbeteren van de landingspagina ervaring en het verhogen van de kwaliteitsscore in Google Ads waardoor de campagnes beter gaan presteren.…

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief