VORIGE SERVICE
  Website optimalisatie
VOLGENDE SERVICE
Pinterest adverteren 
 

 

TikTok adverteren

TikTok is een heel nieuw sociaal platform dat in een indrukwekkend tempo groeit. De applicatie is sinds de lancering 2 miljard keer gedownload en was de meest gedownloade app in 2020. TikTok is vooral gericht op een veel jonger publiek, aangezien 62% van de gebruikers tussen de 10 en 29 jaar oud is.

TikTok is het kanaal waar je kunt informeren, inspireren en engagement rondom je merk kunt creëren. Dit betekent dat het platform vooral wordt gebruikt om naamsbekendheid op te bouwen, maar er zijn enkele interessante opties om conversies te genereren. De explosieve groei van dit platform en het toenemende aantal marketingsuccesverhalen maakt het een belangrijk kanaal om te overwegen, vooral als je een jonge doelgroep hebt.

49%

van de gebruikers meldde dat ze kochten van een merk dat ze op TikTok zagen.

40 – 50 mins

De gemiddelde TikTok-gebruiker besteedt elke dag 40-50 minuten aan de app.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw boodschap goed over te laten komen bij uw relevante doelgroep? Dan kunnen we je zeker helpen met het opzetten van TikTok Ads. Door het gebruik van creatieve content en goede targeting kunnen we de naamsbekendheid vergroten, meer traffic genereren, betere interactie met je doelgroep en meer omzet.

TikTok is een platform dat alleen korte video’s laat zien, dus het is belangrijk om content te maken die opvalt. We zijn geen creatief bureau, maar door jarenlange ervaring in digitaal adverteren kunnen we overleggen welk type content het beste past bij een medium als TikTok. We weten dat het moeilijk is om de juiste inhoud te kiezen, maar door de gegevens achter de afbeeldingen te raadplegen, kunnen we testen welke afbeelding het beste werkt. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alleen de best presterende advertenties worden getoond.

Wij zijn experts. We blijven altijd op de hoogte en zorgen ervoor dat we volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen door continu naar je campagnes en posts te kijken, maar ook om geheel nieuwe digitale innovaties te observeren. Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd een first mover bent en de concurrentie verslaat.

Wil je meer weten over hoe TikTok Advertising werkt, lees dan deze blog. Of heb je zin om dit onder het genot van een kopje koffie te bespreken, dan horen we dat graag!

Neem ook eens een kijkje bij onze blogs. Hier vind je recente updates over onze services.