VORIGE SERVICE
  Snapchat adverteren
VOLGENDE SERVICE
DoubleClick 
 

 

Pinterest adverteren

Pinterest is dé plek om geïnspireerd te worden over de laatste lifestyle trends; voor je huis, je kantoor, je tuin, voor kleine en grotere levensgebeurtenissen. Op die momenten dat je snel een kijkje wil nemen in de huizen, kantoren of feestjes van anderen, check je gewoon Pinterest om heel veel nieuwe ideeën op te doen. Pinterest heeft meer dan 150 miljoen maandelijkse gebruikers wereldwijd die op het platform komen om inspiratie op te doen en te ontdekken. Pinterest biedt meer dan 100 biljoen creatieve ideeën rondom eten, mode, beauty, interieur en meer.

Pinterest biedt een reeks verschillende advertentie-indelingen en de juiste hangt af van de marketingdoelen van jouw bedrijf. De standaard advertentie-indeling van Pinterest is de gesponsorde Pin. Het lijkt op een standaard Pin, maar door het te promoten, vergroot je je bereik over het platform. Gesponsorde Video Pins zijn zichtbaar wanneer mensen op Pinterest zoeken. Pinterest heeft ook het carrousel-formaat dat meerdere afbeeldingen kan bevatten. Ten slotte heeft het platform ook Promoted App Pins om apps te ontdekken en direct te downloaden zonder dat je Pinterest hoeft te verlaten.

81%

van alle Pinterest gebruikers zijn vrouwen.

75+ bn

creatieve ideeën kunnen op Pinterest gevonden worden.

50%

deed een aankoop na het zien van een Promoted Pin.

De Pinterest advertenties, Promoted Pins, zijn alleen beschikbaar voor bedrijven in Australië, Canada, Frankrijk, Ierland, Nieuw-Zeeland, Engeland en de Verenigde Staten. Het is dus nog niet mogelijk voor bedrijven in Nederland om met Pinterest te adverteren. Frankrijk is als eerste niet-Engelse land toegevoegd aan de lijst, dus hopelijk zullen meer niet-Engelse landen binnenkort volgen. Wij zijn namelijk van mening dat Pinterest erg interessant kan zijn voor het creëren van naamsbekendheid, engagement en verkeer.

Voor adverteerders in Australië, Canada, Frankrijk, Ierland, Nieuw-Zeeland, Engeland en de Verenigde Staten, staan we graag voor jullie klaar om bereik te vergroten via Pinterest adverteren. Voor adverteerders in alle andere landen, we houden onze ogen open op nieuwe ontwikkelingen rondom Pinterest. Meteen zodra de optie open is om te adverteren, laten we weten wanneer het interessant is voor jou om je doelgroep te bereiken via dit platform inclusief alle creatieve ideeën !