Online Audit

Een gratis online audit?

De online wereld verandert continu. Je moet er daarom voor zorgen dat je je ook continu aanpast aan de nieuwe situatie. Weet jij zeker dat jouw organisatie nog steeds in de beste positie is voor de uitdagingen van vandaag?

Ben je geïnteresseerd in een deskundige review door een van onze specialisten om er zeker van te zijn dat de online situatie van jouw organisatie toekomstbestendig is? Onze audits zijn kosteloos en vrijblijvend, maar vol inzichten en actiepunten!

Wij bieden vijf online marketing audits.

Online Strategie Audit

Een goede online strategie sluit volledig aan bij de organisatiestrategie, richt zich op de juiste (trechter)doelstellingen, heeft specifieke berichtgeving voor de verschillende doelgroepen en verzamelt en maakt hiervoor slim gebruik van data. Wil je zeker weten dat je online strategie echt aansluit bij wat je wilt bereiken? Laar ons onderzoek doen, inzichten delen en kansen benoemen die anders misschien gemist zouden worden.

Google Ads Audit

Wij weten als geen ander wat Google Ads nodig heeft om de beste resultaten te genereren. We zullen de Google Ads account(s) beoordelen,  door o.a. te bekijken of de bied-strategieën en campagne-structuur juist zijn ingesteld om uw doelstellingen te bereiken. We zullen de zoekwoorden en zoektypen bekijken. We controleren uw advertenties en extensies. En die van uw concurrenten. Om te zien waar kansen worden gemist en om u nieuwe kansen te bieden.

Social Ads Audit

U moet de nuances van elk sociaal advertentiekanaal kennen om het optimaal te laten presteren. Op basis van uw doelstellingen en doelgroepen zullen we uw instellingen beoordelen om te beoordelen of u de meest effectieve resultaten genereert. Onze audit geeft u gedetailleerde inzichten in het beste gebruik van kanalen, door slimmere targeting, effectievere advertentie-indelingen en optimaal gebruik van uw gegevens/doelgroepen.

Een geoptimaliseerde website is de basis voor een solide online aanwezigheid. Het verbetert uw relevantie voor zowel betaalde als onbetaalde zoekopdrachten. Op die manier kunt u zich onderscheiden van de concurrentie, meer bezoekers krijgen en uw bedrijf laten groeien. In onze SEO-audit bekijken we de techniek, inhoud, on- en off-page elementen en de autoriteit. We zullen u de inzichten en actiepunten presenteren, om zo snel mogelijk te beginnen met verbeteren.

Data & Tech Audit

Tracking is nodig om de prestaties van een website te evalueren. Met goede tracking kun je data verzamelen, segmenteren en gebruiken voor het opzetten van slimme campagnes. De ontwikkelingen op het gebied van privacy hebben gezorgd voor obstakels, waardoor tracking een stuk ingewikkelder is geworden. In onze Data & Tech-audit bekijken we uw situatie en geven we u feedback over hoe u uw tracking kunt optimaliseren om toekomstbestendig te zijn.

Het online audit proces

Audit Process: Intro Call

Intro Call

Eerst plannen we een gesprek in om meer informatie te krijgen over uw organisatie, de huidige marketingconfiguratie, uw doelgroepen en doelstellingen en details over uw producten en/of diensten.

Audit Process: Access & Audit

Toegang & Audit

Wanneer we toegang hebben tot de benodigde accounts, beginnen onze experts aan de diepe duik. Intern bespreken we de bevindingen en werken we aan een presentatie met onze bevindingen en suggesties.

Audit Process: Insights Sharing

Bespreking Resultaat

Tijdens een (video)call of meeting bespreken we alle bevindingen op een begrijpelijke manier. U suggesties geven over waar we de hoogste tot laagste prioriteit zien. Van quick wins tot duurzame oplossingen.

Audit Process: Next Steps

Follow Up?

Voor het geval je na de eerste drie stappen denkt dat je ook liever de volgende stappen zet. Daarna gaan we verschillende scenario’s uitwerken over hoe onze toekomst er samen uit zou kunnen zien.

Interesse in een gratis audit?

Would you want to have a second opinion about your online situation? Would you want to know whether there might be opportunities that you are missing today? Then, fill out the form and we will get back to you very soon.

H&S vogel

  Contact opties:

  E-mail
  info@hide-and-seek.nl

  We are the loving online agency

  Wij zijn een team van geweldige en leuke online advertentie-experts, met twee kantoren in Nederland, en werken met merken over de hele wereld. Het doel van Hide and Seek is om altijd het bureau van keuze te zijn. Daarom betrekken we onze klanten altijd, communiceren we nauw met hen en zorgen we ervoor dat we volledig transparant en coöperatief zijn in alles wat we doen.

  Lees meer over ons
  Hide and Seek team

  Recente blogs

  Title Image - Is your website digitally accessible? SEO
  1 december 2022

  Is jouw website wel digitaal toegankelijk voor iedereen? + 3 tips

  Digitale toegankelijkheid gaat over dat iedereen jouw website, webshop of app begrijpt én kan gebruiken. Met het toegankelijker maken van jouw website bereik je niet alleen meer mensen, maar verbeter…
  Drawn image of search terms vs keywords
  21 november 2022

  De waarde van een zoekterm rapport

  Het belang van de rol die Google kan spelen in de online marketing strategie in een bedrijf kan niet worden genegeerd.  Google is veruit de meest bezochte website ter wereld…
  Social Ads trainees Kevin and Yvet Hide and Seek
  14 november 2022

  Een kijkje in onze eerste maand als social ads trainees bij Hide & Seek

  Hoi! Wij zijn Kevin en Yvet en wij volgen het traineeship social advertising bij Hide and Seek. We zijn nu een maand aan de slag en het leek ons leuk…

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!