Free online marketing audit

Een gratis online audit?

De online wereld verandert continu. Je moet er daarom voor zorgen dat je je ook continu aanpast aan de nieuwe situatie. Weet jij zeker dat jouw organisatie nog steeds in de beste positie is voor de uitdagingen van vandaag?

Ben je geïnteresseerd in een deskundige review door een van onze specialisten om er zeker van te zijn dat de online situatie van jouw organisatie toekomstbestendig is? Onze audits zijn kosteloos en vrijblijvend, maar vol inzichten en actiepunten!

Onze audit bestaat uit vier onderdelen

Advertentie kanalen

We zullen kijken welke bronnen daadwerkelijk verkeer genereren, welke van hen het meest bijdragen aan waarde, en waar we kansen zien om meer waardevol verkeer te genereren. We zullen de account(s) beoordelen, door te bekijken of de bied-strategieën en campagne-structuur zo zijn ingericht om uw doelstellingen te behalen. We zullen uw targeting, advertentie-formaten en inhoud beoordelen. Om te zien waar kansen worden gemist. En te laten zien hoe nieuwe kansen benut kunnen worden.

Website

Een website dient geoptimaliseerd te zijn voor zowel vindbaarheid in zoekmachines (SEO) als voor conversie (CRO). Op die manier kan je de relevantie voor zowel betaalde als onbetaalde zoekopdrachten verbeteren, om zo meer bezoekers te trekken. En om ze te laten converteren. Voor SEO zullen we de techniek, inhoud, on- en off-page-elementen en autoriteit beoordelen. Voor CRO beoordelen we uw website-gegevens, navigatie en gebruikerservaring. Vanuit de inzichten zullen we concrete verbeter-acties geven.

Data & Tech

Tracking is nodig om de prestaties van een website te evalueren. Goede tracking stelt je in staat om data te verzamelen, te segmenteren en te gebruiken voor het opzetten van slimme campagnes. In de afgelopen jaren hebben de vernieuwde privacy wetgeving het volgen van gebruikers ingewikkelder gemaakt. In onze Data & Tech audit checken we je situatie en geven we je feedback over hoe je je tracking kunt optimaliseren, om toch zoveel mogelijk te kunnen meten om zo toekomstbestendig te zijn.

Markt & Concurrentie

Bij het bekijken van de online situatie kijken we ook naar de markt waarin ‘gespeeld wordt, met de daarbij aanwezige concurrentie. Wie zijn de concurrenten? Waarmee concurreren ze? Is het de prijs, of zijn het andere USP’s waarmee ze concurreren? Welke kanalen en berichtgeving gebruiken ze? Door inzicht te geven in de activiteiten van concurrenten kunnen nieuwe ideeën ontstaan om hen slimmer af te zijn, om zo marktaandeel te winnen.

Het online audit proces

Audit Process: Intro Call

Intro Call

Eerst plannen we een gesprek in om meer informatie te krijgen over uw organisatie, de huidige marketingconfiguratie, uw doelgroepen en doelstellingen en details over uw producten en/of diensten.

Audit Process: Access & Audit

Toegang & Audit

Wanneer we toegang hebben tot de benodigde accounts, beginnen onze experts aan de diepe duik. Intern bespreken we de bevindingen en werken we aan een presentatie met onze bevindingen en suggesties.

Audit Process: Insights Sharing

Bespreking Resultaat

Tijdens een (video)call of meeting bespreken we alle bevindingen op een begrijpelijke manier. U suggesties geven over waar we de hoogste tot laagste prioriteit zien. Van quick wins tot duurzame oplossingen.

Audit Process: Next Steps

Follow Up?

Voor het geval je na de eerste drie stappen denkt dat je ook liever de volgende stappen zet. Daarna gaan we verschillende scenario’s uitwerken over hoe onze toekomst er samen uit zou kunnen zien.

Interesse in een gratis audit?

Would you want to have a second opinion about your online situation? Would you want to know whether there might be opportunities that you are missing today? Then, fill out the form and we will get back to you very soon.

H&S vogel

  Contact opties:

  E-mail
  info@hide-and-seek.nl

  We are the loving online agency

  Wij zijn een team van geweldige en leuke online advertentie-experts, met twee kantoren in Nederland, en werken met merken over de hele wereld. Het doel van Hide and Seek is om altijd het bureau van keuze te zijn. Daarom betrekken we onze klanten altijd, communiceren we nauw met hen en zorgen we ervoor dat we volledig transparant en coöperatief zijn in alles wat we doen.

  Lees meer over ons
  Hide and Seek team

  Recente blogs

  Een foto van een Amsterdamse brug in de lente Events & MuziekHide and Seek
  26 mei 2023

  De leukste dingen om te doen in Amsterdam in de zomer van 2023

  Welkom terug bij onze blog, waar we onze favoriete plekken en activiteiten in Amsterdam uitlichten. De vorige keer behandelden we onze favoriete activiteiten voor de winter en het vroege voorjaar.…
  Een illustratie van display- en video netwerken Adverteren
  12 mei 2023

  Verhoog jouw advertentie relevantie en ontdek hoe sommige display- en videonetwerken nóg meer effect kunnen hebben dan Google Ads

  Display en video netwerken zijn een populaire en effectieve manier voor adverteerders om hun doelgroepen online te bereiken. Wanneer je doel is om veel bereik te genereren, wordt er direct…
  AdverterenTikTok
  21 april 2023

  Hoe zet je online marketing in om je toeristische publiek te bereiken?

  Wil je toeristen targeten met uw online marketingcampagnes? Als dat zo is, ben je niet de enige. Het targeten van toeristen is een integraal onderdeel van reclame, aangezien het vaak…

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!