VORIGE SERVICE
  Spotify adverteren
VOLGENDE SERVICE
Google Analytics 
 

 

Mobiel en in app adverteren

Zoals Google zou zeggen: “We live in a mobile first world”. Een lange tijd geleden werden websites alleen ontworpen voor desktop en mogelijk, vaak pas veel later, vertaald naar mobiel. Tegenwoordig, wanneer websites niet mobiel-bestendig zijn, had je er net zo goed geen hoeven maken.

Mobiel betekent dat je altijd online bent. Je kunt je publiek bereiken waar ze ook zijn, elk uur van de dag met op maat gemaakte advertenties. Mobiel is erg interessant om een jongere doelgroep te bereiken. Omdat millenials de mobiele pioniers waren, zijn tieners de mobiele inboorlingen. Over de hele wereld krijgen de huidige tieners hun eerste smartphone op 12-jarige leeftijd. Ze besteden veel tijd op hun mobiele telefoon aan appjes sturen, sociale netwerken openen en video’s bekijken. In vergelijking met andere leeftijdsgroepen gebruiken tieners smart phones het meest om online aankopen te doen.

Mobiel en in app adverteren is erg interessant voor branding, bereik en het genereren van app downloads. Hoewel we een verandering zien in de richting van meer mobiele aankopen, gebruiken veel bezoekers nog steeds voornamelijk mobiel om zich te oriënteren en op de hoogte te blijven. Vaak is de mobiele bezoeker nog niet klaar om te bestellen of te converteren. Echter, een groot voordeel is dat mobiel adverteren erg aantrekkelijk is als je kijkt naar de lage kosten per impressie (CPM). Deze lagere kosten zijn het gevolg van de enorme voorraad mobiel en relatief weinig adverteerders, ofwel concurrenten.

69%

gebruikers spenderen gemiddeld 69% van hun mediatijd op smartphones.

89%

applicaties zijn goed voor 89% van mobiele mediatijd, de overige 11% van de tijd wordt gespendeerd aan mobiele websites.

50+%

van alle mobiele gebruikers pakt zijn/haar smartphone op meteen na het wakker worden.

Ben je geïnteresseerd om mobiel deel uit laten maken van je campagnes? Dan kunnen we samen met jou bepalen hoe we je mobiele doelgroep het beste kunnen bereiken. Door het gebruik van creatieve inhoud en goede targeting kunnen we meer mobiel bereik, verkeer en app downloads genereren en daarnaast ook een hechte relatie met je doelgroep opbouwen.

Samen beslissen we de best passende campagnestructuur met alle relevante onderwerpen. Dan selecteren we de juiste zoekwoorden door een grondig zoekwoord-onderzoek te doen. Tot slot weten we hoe we de juiste boodschap kunnen formuleren met de minimale ruimte nodig voor de advertentietekst. Op deze manier realiseren we de juiste intonatie en overtuigen we jouw doelgroep om actie te ondernemen. Wanneer de campagnes live zijn, zullen we deze continu monitoren en optimaliseren. We werken nauw samen om zeker te zijn dat de campagne altijd een weerspiegeling zijn van jouw situatie. We zullen je voorzien van begrijpelijke dashboards en inzichtelijke rapporten, aangepast aan het gewenste detailniveau. Op deze manier zijn al onze activiteiten en campagneresultaten volledig transparant. Naast deze real time inzichten, is er voldoende tijd voor evaluatie en communicatie, op de manier die jij verkiest. Als Google experts blijven we altijd voorop lopen. Niet alleen door constant naar onze campagnes te blijven kijken, maar ook naar wat er in de markt gebeurt en nieuwe digitale innovaties in de gaten te houden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd een stapje voor blijft op de concurrentie.