VORIGE SERVICE
  Facebook adverteren
VOLGENDE SERVICE
LinkedIn adverteren 
 

Instagram adverteren

Instagram is het platform voor de jongere doelgroep. In Nederland heeft Instagram nu meer dan 4 miljoen gebruikers, waarvan de helft dagelijks de app opent.  Instagram is het kanaal waarbij je de doelgroep met visuals inspireert, informeert en activeert. Daar waar Instagram veelal gebruikt wordt voor branding doeleinden, zijn er ook interessante opties om conversies te genereren.

Adverteren op Instagram werkt via dezelfde advertentie-manager als Facebook Ads. De targeting opties zijn dan ook hetzelfde. Het verschil tussen de twee zit hem in de advertentie-formaten die beschikbaar zijn. Maar ook hier zien we dat vrijwel alle formaten van Facebook inmiddels ook allemaal op Instagram ingezet kunnen worden.

Goed beeldmateriaal is cruciaal voor Instagram advertenties om zo te zorgen voor de juiste berichtgeving en beeld-identiteit die past bij je merk. Waarbij je o.a. slim kan omgaan met product tags, waardoor je naast de mooie inspirerende beelden ook je producten kan uitlichten.

±60%

van de Instagram gebruikers zijn tussen de 18 en 29 jaar.

3 op de 4

Instagram gebruikers bezoekt de website van een bedrijf na het zien van de advertentie.

250M

actieve Instagram Story-viewers iedere dag.

Denk je dat je wel wat hulp kan gebruiken, om ervoor te zorgen dat je berichten beter onder de aandacht komen bij je relevante doelgroep? Wij kunnen je absoluut helpen bij het opzetten van de Instagram Ads. Door het slim inzetten van creatieve content en goede targeting, kunnen we zorgen voor een betere naamsbekendheid, meer verkeer, betere interactie met je doelgroep en ook meer conversies.

Naast de opzet van de Instagram campagnes, ondersteunen we je ook graag bij het kiezen van de juiste content. Belangrijk om hierbij te benoemen is dat wij geen content maken, maar dat we hier door onze ruime ervaring wel perfect bij kunnen adviseren. We weten namelijk dat het kiezen van de juiste content lastig is, maar door het raadplegen van de data achter de beelden kunnen we testen welke afbeelding het beste werkt en ervoor zorgen dat alleen de best presterende advertenties getoond worden.

Wij zijn de Instagram experts. Dat betekent ook dat we er altijd voor zorgen dat we volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierbij kijken we niet alleen continu naar de eigen campagnes en posts, maar ook kijken we naar wat er in de markt gebeurt en houden we een oogje op de vele digitale ontwikkelingen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voorop lopen, om zo de competitie voor te zijn.

Wil je meer lezen over de laatste Instagram Ads ontwikkelingen, hou dan onze blog in de gaten. Of wanneer je zin hebt om dit alles te bespreken tijdens een kop koffie, dan kan dat ook en horen we graag van je!