VORIGE SERVICE
  Google Analytics
VOLGENDE SERVICE
Rapportage en dashboards 
 

Google Tag Manager

Google Tag Manager maakt het leven makkelijker. Om al die verschillende advertentie-platformen meetbaar te maken, moeten er behoorlijk wat codes geplaatst worden op je website. Gaat dit verkeerd, dan kan je je website mogelijk laten crashen of, in ieder geval, langzamer maken. Een ander vervelend ding is dat je vaak niet zelf codes kan plaatsen op de website zonder dat je het aan je ontwikkeling hoeft te vragen. Wie het vaak nogal druk heeft en iedere keer dat je iets vraagt dit meteen in rekening brengt.

Je kunt Google Tag Manager zien als een kleine envelop die je één enkele keer op iedere individuele pagina moet plaatsen. Daarna kun je al je pixels regelen via het dashboard van de Google Tag Manager, zonder je website aan te hoeven raken. Het is dan niet meer nodig om pixel voor pixel te plaatsen. Dit alles kan in deze kleine envelop worden geregeld; snel, betrouwbaar en gratis.

Wanneer je de Google Tag Manager hebt geïmplementeerd, kun je makkelijk iedere click op je website traceerbaar maken. Al deze ‘clicks’ – en zelfs muisbewegingen – kunnen worden opgeslagen als triggers, die vervolgens aan tags kunnen worden gelinkt om zo de respectievelijke doelen en conversies te meten van alle verschillende advertentiekanalen. Met een kleine wijziging in je gegevens kun je ervoor zorgen dat je e-commerce tracking op zijn plek is. Zo kun je al je campagnes met betrouwbare resultaten evalueren.

snel

GTM is snel, omdat je meerdere stappen kunt overslaan om je tracking in orde te krijgen.

1 plek

al je tags op één plek, met eenvoudige sjablonen en testtools.

simpel

methode om alle verschillende triggers in te stellen die aan alle gerelateerde tags kunnen worden gekoppeld.

Wij zijn van mening dat Google Tag Manager dé tool is om eenvoudig betrouwbare tracking in te stellen. Het instellen van Google Tag Manager biedt de mogelijkheid altijd je tracking onafhankelijk te controleren. Telkens wanneer we een nieuw advertentiekanaal gebruiken, is het de snelste en makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat jouw campagnes op de juiste manier worden beoordeeld. Hierdoor kunnen we de juiste beslissingen nemen voor deze campagnes.

We controleren hoe jouw website is opgebouwd, en wanneer nodig, bespreken we met jouw ontwikkelaar wat de beste stappen zijn voor een goede implementatie. We kunnen dan het Google Tag Manager account voor je beheren, ervoor zorgend dat al je pixels op een eenvoudig te beheren en georganiseerde manier worden ingesteld.

Omdat wij de experts zijn op het gebied van degelijke Google Tag Manager-implementaties, blijven we altijd vooroplopen. Niet alleen door te kijken of alle tags nog aanwezig zijn, maar ook door te zien wat er in de markt gebeurt in nieuwe digitale innovaties in de gaten te houden.