VORIGE SERVICE
  YouTube & Video Adverteren
VOLGENDE SERVICE
Instagram adverteren 

 

Facebook adverteren

Facebook is een perfect advertentiekanaal, omdat het de volledige customer journey dekt. Het kan eerst worden gebruikt voor bereik en branding met inspirerende berichten en video’s, zodat nieuwe doelgroepen het merk kunnen zien en onthouden. Gebruikers, die zich eerder met het merk hebben beziggehouden, kunnen vervolgens naar de website worden geleid, waar ze verder kunnen worden geïnformeerd en ze de producten/diensten kunnen overwegen. Uiteindelijk zal de nadruk liggen op conversie om het gedrag van mensen te veranderen en ze jouw product/dienst te laten kopen. Facebook is ook een goede tool om contact te maken met bestaande klanten en hen op de hoogte te houden van toekomstige promoties en collecties.

In deze paar zinnen hebben we enkele van de belangrijke campagnedoelstellingen beschreven, die kunnen worden bereikt door het gebruik van Facebook-advertenties: branding, bereik, verkeer, conversie en betrokkenheid. Facebook is een zeer veelzijdige en compleet advertentiekanaal ideaal voor adverteerders om effectief en efficiënt te adverteren.

Facebook Ads biedt een groot scala aan advertentie formaten, om naast consumenten ook bedrijven mee te kunnen bereiken. We zijn allemaal bekend met video’s, afbeeldingen en carrousel-advertenties in onze nieuws feed. Daarnaast kunnen leadadvertenties erg interessant zijn voor bedrijven, omdat potentiële klanten door de vooraf ingevulde formulieren eenvoudig hun contactgegevens kunnen verstrekken. Ook interessant is de Instant Experience (voorheen bekend als Canvas-advertenties); een mobiele ervaring op volledig scherm waarbij mensen een zeer compleet beeld van uw producten of bedrijf kunnen krijgen, op producten kunnen klikken of een formulier kunnen invullen.

1 op de 13

mensen wereldwijd is nu online op Facebook.

50%

van alle actieve gebruikers loggen elke dag in op Facebook.

700+ bln

minuten spenderen mensen per maand op Facebook.

Heb je gemerkt dat het organische bereik van je Facebook berichten laag is? Dan kunnen wij zeker helpen met het opzetten van Facebook campagnes. Door het gebruik van creatieve content en de juiste targeting kunnen we meer verkeer, meer lease of meer sales genereren, en een betrokken relatie opbouwen met je doelgroep.

Samen beslissen we over de best passende campagnestructuur met alle relevante onderwerpen. Wanneer de campagnes live zijn, zullen we deze continu monitoren en optimaliseren. We zullen je voorzien van begrijpelijke dashboards en inzichtelijke rapporten, aangepast aan het gewenste detailniveau. Op deze manier zijn al onze activiteiten en campagneresultaten volledig transparant. Naast deze real time inzichten, is er voldoende tijd voor evaluatie en communicatie, op de manier die jij verkiest.

Als Facebook experts blijven we altijd voorop lopen. Niet alleen door constant naar onze campagnes te blijven kijken, maar ook naar wat er in de markt gebeurt en nieuwe digitale innovaties in de gaten te houden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd een stapje voor blijft op de concurrentie.

Lees onze blog voor meer updates over de laatste Facebook-ontwikkelingen. Of als je graag langs zou willen komen, laat het ons weten!