Topjaloezieen.nl

Topjaloezieën.nl

ONLINE GROEI IN EEN COMPETITIEVE ZONWERINGSMARKT

Overview

Topjaloezieën is een online winkel met een breed scala aan raamdecoratie, jaloezieën, horren en shutters. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden voor iedere bestelling op maat gemaakt.

Hide and Seek en Topjaloezieen werken al sinds 2017 samen. Sinds de start van de samenwerking hebben we samen een enorme online groei doorgemaakt. Waarbij Hide and Seek zowel de Google Ads als de Sociale campagnes beheert.

De online raamdecoratie markt in Nederland is erg competitief. Er zijn veel aanbieders van ongeveer gelijke producten. Deze aanbieders adverteren allemaal ook online en op dezelfde zoekwoorden en doelgroep.  

Doordat er veel concurrentie is, is het heel belangrijk om de campagnes en advertenties zo specifiek mogelijk bij de doelgroep en zoekopdracht aan te laten sluiten.

Door advertentie-personalisatie en specifieke targeting hebben wij er bij de campagnes voor kunnen zorgen dat de advertentie relevantie (Ad Rank) sterk gestegen is. Dit heeft een positief effect op de gemiddelde kosten per klik en de posities van de advertenties.

Project

2017 – present

Client

Topjaloezieen.nl

What We Did

Optimalisatie van Ad Rank door personalisatie en specifieke targeting.

Resulting in

Ruime jaarlijkse groei in transacties en leads.

Door advertentie-personalisatie en specifieke targeting hebben we ervoor kunnen zorgen dat de advertentie relevantie sterk gestegen is.

Op het Google netwerk hebben wij dit weten te bereiken door slim gebruik te maken van feed-optimalisaties, gebruik van Location-Insertion en IF-functions, Google Ads Scripts, gesegmenteerde Audience lijsten en andere advertentie personalisaties. Al met al heeft dit er voor gezorgd dat we de advertentie uitgaven in een jaar tijd ruim hebben verdubbeld. De omzet vanuit de campagnes is nog harder gegroeid dan de uitgaven, waardoor de ROAS ook nog is gestegen.

Vanaf dit jaar zijn we gestart met de implementatie van Google Marketing Platform. Op deze manier kunnen we nog schaalbaarder werken en nog slimmer gebruik maken van data en personalisatie. Zo zijn we samen met Topjaloezieen van plan om ook dit jaar weer verder te groeien.

MORE WORK
GET IN TOUCH
Topjaloezieen.nl