lagarto

Winkel & webshop gewoon open!

Helaas zijn al onze workshops geannuleerd, maar gelukkig zijn onze winkel en webshop gewoon open. Wij staan daarom absoluut voor u klaar, met alle vragen. Komt u liever niet naar de winkel, dan kunt u alle informatie vinden in onze webshop, of even bellen of mailen zodat we u direct kunnen helpen.

We horen heel erg graag van u, of zien u in onze winkel op de Spaarndammerstraat 58.
Team Mozaiek Logarto.

Over Mozaiek Lagarto

Lagarto is het spaanse woord voor hagedis. Ik heb gekozen voor deze naam omdat mijn mozaïekavontuur begonnen is bij de prachtige hagedis van Antonio Gaudi bij de ingang van Parc Güell in Barcelona.

Mijn atelier/winkel is gevestigd in de Spaarndammerstraat 58 te Amsterdam. Het adres voor Workshops, mozaïekwerk in opdracht, creatieve kinder- en vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, familiedag/reünie, gereedschap, glas, tegels, sieraden en prachtige handgemaakte cadeaus. Op de website zie je foto’s van werk wat te koop is en/of in opdracht gemaakt kan worden.

Verder vind je er foto’s van workshops, het werk van klanten en cursisten en foto’s van EduArt, de creatieve dagbesteding van EduLife. Ook kun je inspiratie opdoen voor je werkstukken.

Mooi voor jezelf, maar ook om bijvoorbeeld (gezamenlijk) cadeau te geven bij een verjaardag, huwelijk, of afscheid van een collega. Denk ook eens aan een kraamcadeau. Bijvoorbeeld een mozaïekwerk naar het ontwerp van een geboortekaartje.
Als je interesse hebt, dan hoor ik dat graag. Kom eens langs in de winkel. Natuurlijk kan je ook bellen, mailen of gebruik maken van het Contactformulier

Telefoon

020 3315746

Adres

Spaarndammerstraat 58

Bedankt voor het steunen van bedrijven in jouw buurt!