Samen staan we sterk

We zijn ons ervan bewust dat veel bedrijven wel wat extra exposure kunnen gebruiken deze dagen, maar hiervoor beperkte middelen hebben. Want hoe zorgen we er nu in deze tijd (opeens) voor dat we (online) goed zichtbaar zijn? Samen staan we sterker. Vandaar dat wij ondernemers online bijelkaar brengen, om zo met elkaar te zorgen voor meer zichtbaarheid.

We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden in het leven geroepen. Zo kan je zichtbaar worden op onze website en op onze socials. Het enige wat je hoeft te doen, is van je laten horen.

Meedoen? Heel eenvoudig! Via deze link kan je een Google Forms invullen en je informatie achterlaten. Wanneer je het formulier opslaat, dan zullen wij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk op onze kanalen verschijnt.

We zijn hier om te helpen en te verbinden. Samen komen we deze situatie te boven, sterker dan ooit!

Zo werkt het:

flow(NL)
flow(NL)verticaal

Geheel gratis

We willen graag een steentje bijdragen en hopen dat te kunnen doen op een zo kosteloos mogelijke manier. We willen hiervoor dan ook geen enkele bijdrage vragen. Het enige dat we hopen is dat je helpt om de positiviteit rondom dit platform te delen met je eigen netwerk. Ook geheel up to you. Maar wij geloven, dat we samen deze tijd het beste doorkomen!

Kan jouw bedrijf wel wat extra exposure gebruiken? Klik op de volgende link en laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen delen op onze kanalen!

We verwelkomen je graag bij Our City Garden!