roos-thumbnail

Duurzame oplossing voor tassen, accessoires en kleding!

In de Roos is de duurzame oplossing voor tassen, accessoires en kleding. Het aanbod is diverse met onder andere (Yogamat) tassen, scrunchies en haarbanden.

Over In de Roos

Het idee voor In de Roos is ontstaan door het besef dat we leven in een snel veranderende wereld. Een waarin milieuvervuiling en uitputting van natuurlijke hulpbronnen steeds prominenter aanwezig zijn. De oprichter, Roos, zag hierom noodzaak om zowel met nieuwe oplossingen te komen, als mensen bewust te maken van hun impact op het milieu. In de Roos speelt dan ook precies in op deze factoren, door op een creatieve manier te laten zien dat er in ogenschijnlijk onbruikbare tweedehands materialen hartstikke veel potentie zit!

Dit doet zij door tassen, accessoires en kleding uit tweedehands stoffen te maken. Deze stoffen zijn voornamelijk afkomstig van vlooienmarkten, vrienden en familie en woningontruimingen. Denk bijvoorbeeld aan stevige gordijnen waar perfect (yogamat) tassen van gemaakt kunnen worden. Haar aanbod varieert van (yogamat) tassen tot haarbanden, scrunchies en meer.

Bij In de Roos staat een persoonlijke benadering centraal. Al je (aan)vragen zullen van begin tot eind met een glimlach beantwoord worden!

Telefoon

0651059392

Adres

Martin Vlaarkade 107, 1013 CS Amsterdam

Social

Facebook-iconinstagram icon

Bedankt voor het steunen van bedrijven in jouw buurt!