Electric Love

Electric Love Festival

AUSTRIA'S BIGGEST EDM FESTIVAL

Overview

Electric Love Festival is een van de grootste elektronische muziekfestivals in Salzburg, Oostenrijk. Elk jaar komen meer dan 180.000 bezoekers van over de hele wereld om te genieten van dit driedaagse festival in de prachtige bergen van Salzburg. Met meer dan 190 artiesten verdeeld over 6 verschillende podia is er voor iedereen genoeg te beleven. De line-up releases zijn elk jaar een van de hoogtepunten met bekende artiesten als Armin van Buuren, Kygo, Alan Walker, Robin Schulz, Afro Jack, Steve Aoki en vele anderen.

Hide and Seek en Electric Love Festival werken al meer dan 6 jaar samen. Samen hebben we het festival zien uitgroeien tot een gigantisch festival met veel allure, klasse en veel liefde. We ondersteunen het Electric Love-team met het ontwikkelen van online strategieën en het uitvoeren van online campagnes vanaf het branden van het festival tot het informeren van de bezoekers en natuurlijk het verkopen van festivaltickets.

Om de beste resultaten te krijgen, werken we nauw samen met het Electric Love-team om organische en offline campagnes volledig te integreren in een online campagne-aanpak door de gehele customer journey. We gebruiken de grootste betaalde kanalen om de beste resultaten te krijgen in elke fase van de customer journey. Kanalen bestaan ​​uit: Google Search, Google Display, YouTube, Facebook, Instagram, SnapChat, Spotify en meer. We hebben bijgedragen aan het bouwen van een sterk merk en het jaarlijks verkopen van tickets door het juiste kanaal op het juiste moment en voor het juiste publiek te gebruiken.

Client

Electric Love Festival

Project

Electric Love Festival 2016-2020

What We Did

Ontwikkeling full funnel online strategie en uitvoer online campagnes.

Resulting in

Marktuitbreiding en groei ticket sales.

Een groeiende fanbase dat Electric Love Festival elk jaar bezoekt.

Door voor elke fase van de customer journey de beste kanalen en campagnes types te gebruiken, hebben we niet alleen een enorme omzetgroei gerealiseerd, maar ook hogere engagement cijfers gezien op de sociale pagina’s en de website van Electric Love Festival. Deze cijfers kunnen ook de groei verklaren van de fanbase die elk jaar terugkeert naar het festival.

MORE WORK
GET IN TOUCH
Electric-Love-Festical-Banner