chateau-amsterdam

NAAR WEBSHOP

Wij regelen de bezorging!

Ons prachtige kasteel heeft voorlopig zijn deuren gesloten, maar onze webshop draait nog steeds. Gezien de huidige omstandigheden doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat bestellingen op tijd bij u aan huis komen. En vergeet niet: gedurende deze tijd zijn alle bezorgkosten voor onze rekening!

Wij doen ons best om in deze lastige situatie iedereen te blijven voorzien van wijn! Om ervoor te zorgen dat jullie binnen blijven betaal je nu tijdelijk geen verzendkosten bij een bestelling van 6 flesjes. Dus, blijf binnen & drink een goed glas wijn!

Over Chateau Amsterdam

Chateau Amsterdam is het eerste stadswijnhuis van Nederland. Druiven uit Europa, wijn uit Amsterdam. Gemaakt door twee generaties, sinds 2017.

Wat begon als een eenvoudig project van vader en zoon, werd een avontuur voor velen. Familie Harrewijn is altijd al gepassioneerd geweest door wijn. Hoewel het produceren van wijn meer een droom leek dan werkelijkheid. Maar goed: als je het droomt, waarom doe je het dan niet?

Na de revolutie van ambachtelijke bieren voelde Amsterdam als de juiste plek om ambachtelijke wijnen te accepteren. In 2017 zetten we voet in een oud fabrieksgebouw, in het hart van de stad. Met innovatie, duurzaamheid en kwaliteit als leidraad, zijn we klein begonnen, met een productie van 5000 flessen. Nu, drie jaar later, bereiden we ons voor om 40.000 flessen te bottelen. Een droom die uitkomt!

Lees meer over Chateau Amsterdam op de website!

Adres

Gedempt Hamerkanaal 139

Social

Facebook-iconinstagram icon

Bedankt voor het steunen van bedrijven in jouw buurt!

OVERZICHT

TO WEBSHOP