ELLEN_MIEKE_BEA Thumbnail

TO WEBSITE

Tijdens corona via video consult

In deze Corona tijd gaan wij niet naar onze praktijd, maar werken wij middels videoconsulten. Uit ervaring blijkt dat deze manier van contact erg goed werkt. Ook voor nieuwe patienten zien wij dit als een hele goede manier.

In deze bijzondere periode zitten de meeste mensen thuis. Waarbij er meer tijd is, om iets meer bij jezelf en/of je relatie stil te staan. Wellicht dat deze periode daarom juist geschikt is om over oplossingen na te denken. Wij staan voor je klaar om er met je over te praten. We horen graag van je!

Over Bekken Expertise Amsterdam

BEA is een gespecialiseerde bekkenfysiotherapie praktijk in Amsterdam. Wij, Ellen Hawinkels en Mieke Raadgers, zijn beiden ervaren bekkenfysiotherapeuten met een ruime expertise. Ellen heeft zich als bekkenfysiotherapeut verder gespecialiseerd in de seksuologie.

Bekkenbodemklachten zijn nogal divers. Erover praten vinden de meeste mensen moeilijk. Daardoor lopen heel veel mensen veel te lang met problemen terwijl oplossingen vaak eenvoudiger zijn dan gedacht werd.

Ons streven is om binnen 1 a 2 consulten helder te krijgen wat het probleem is en welke rol de bekkenbodemspieren daarin spelen. We geven je daar inzicht in, en stellen een behandelplan op.

We werken contractvrij. Dat betekent dat we geen contracten hebben afgesloten met zorgverzekeraars. Je betaalt de consulten zelf en kan evt. de nota indienen bij je zorgverzekeraar. Onze ervaring is dat alle administratieve lasten die samenhangen met de contracten, niet bijdragen aan onze kwaliteit van werken. We besteden onze tijd het liefst aan onze patiënten!

Adres

Frederik Hendrikstraat 47

Social

Facebook-iconinstagram icon

Bedankt voor het steunen van bedrijven in jouw buurt!

OVERZICHT

TO WEBSITE