Portfolio - Hide and Seek | Online Marketing door ex-Googlers
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

Portfolio

Met trots werken wij onder andere voor

Scroll naar beneden voor meer

Expert in Muziek

Evenementen Organisaties & Platenlabels

Evenementen & Festivals

Artiesten & DJ’s

Wat klanten over ons zeggen

 • "Inhoudelijke kennis van de materie en een goed klankbord met betrekking tot strategische planning voor Google Adwords campagnes. Dat zijn belangrijke redenen waarom wij gekozen hebben voor Hide and Seek. Dit komt tot uiting in een prettige verstandhouding waardoor we snel en efficiënte slagen kunnen maken. De concrete en snelle uitvoering, in combinatie met een pro-actieve houding, maakt de samenwerking tussen Hide and Seek en Schuurman Schoenen tot een perfecte combinatie."
  Schuurman SchoenenSchuurman SchoenenKayo Klein Obbink
 • "Schoenmaker blijf bij je leest is een gezegde waar we als Red Wing Shoes natuurlijk graag aan refereren. Geen wonder ook dat wij een deskundige partij nodig hebben om ons prachtige merk onder de juiste aandacht te krijgen op het internet. Hide and Seek hebben zich op fantastische wijze ingeleefd in ons Red Wing merk. Door hun enorme inlevingsvermogen en hun succesvolle bijdrage aan online marketing is onze online schoenenwinkel momenteel onze sterkst groeiende tak van sport. Hide and Seek is een deskundig bedrijf dat zijn weg kent in de ‘nieuwe wereld’. Kortom een partij die wij iedereen zouden willen aanbevelen!"
  Red Wing Shoes AmsterdamRed Wing Shoes AmsterdamMenno van Meurs
 • "Door de verreikende expertise op het gebied van online adverteren en de goede feeling met de branche waarin wij opereren hebben we gekozen om samen te werken met Hide and Seek. Het snelle schakelen, direct contact en pro-actieve houding zorgt voor een fijne samenwerking. Dit vertoont zich concreet in bovengemiddelde resultaten rondom de campagne, welke op hun beurt ook weer zorgvuldig geanalyseerd en besproken worden om vervolgstappen te ondernemen."
  The Flying DutchThe Flying DutchDidier Jansen
 • "Hide and Seek helpt ons bij het promoten van de verkoop van nieuwbouwprojecten. De resultaten van de eerste online campagnes waren verrassend, dus volgende projecten volgde al snel. De resultaten daarvan waren nog verrassender! Wij zullen toekomstige projecten daarom zeker met Hide and Seek oppakken. Ook de samenwerking bevalt ons erg goed: creatieve oplossingen, snel en een goede communicatie!"
  Stam en de KoningStam en de KoningLouis Coolen
 • "Hide and Seek is een no nonsense partner inzake de online promotie van onze events. Vooral het actief meedenken bij alle stappen in het proces is erg prettig. Hide and Seek weet onze doelstellingen goed te vertalen in een online marketingmix waarbij voor iedereen duidelijk is welke koers er gevaren wordt. Door de actieve benadering worden de prestaties van de advertenties constant bekeken, waardoor er geen geld wordt verbrand. Daarnaast hebben ze ontzettend veel kennis van de mogelijkheden die online marketing te bieden heeft en komen ze met goede voorstellen om zo efficiënt mogelijk online zichtbaar te zijn."
  Castle of LoveCastle of LoveAlain Dortants
 • "Hide and Seek zet zich belangeloos in voor dance4life en daar zijn we enorm blij mee. Hide and Seek helpt dance4life naar volle tevredenheid met advies over de in te zetten kanalen, het uitzetten van onze campagnes en het optimaliseren van onze goededoelengrant die we van Google krijgen. De lijntjes zijn bovendien kort en het contact is persoonlijk, wat de samenwerking erg fijn maakt."
  dance4lifedance4lifeErik Molkenboer

Wij steunen het goede doel

 • dance4life

  dance4life

  Werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids

  dance4life geeft seksuele voorlichting, en maakt gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren.

 • 10,000 HOURS

  10,000 HOURS

  Inspireert jonge mensen om tijd te doneren en iets te doen voor een ander

  Uur voor uur, probeert 10,000 HOURS de wereld een stukje mooier te maken met uiteenlopende activiteiten.