Onze klanten

Naast onze eigen team zijn onze klanten onze grootste assets. We zijn ontzettend trots op ons gevarieerde portfolio.

Elke klant heeft een ander verhaal en heeft een andere aanpak nodig. Producten en services kunnen enorm verschillen. Alleen door naar de kern van onze klanten te gaan, kunnen wij de best mogelijke online strategie bepalen.

Daarom betrekken wij onze klanten altijd en zijn we volledig transparant en coöperatief in alles wat we doen om zo de agency of choice te zijn.

Benieuwd naar hoe we werken? Bekijk onze services, of neem contact op voor een koffie.

365 Dagen Succesvol

Dé plek voor verbinding en persoonlijke groei door de unieke 365 Dagen Succesvol methodiek.

Cinetree

Elke maand selecteert Cinetree 15 films die je raken, inspireren of zelfs activeren. Films die langer bijblijven dan dat ze duren.

TopJaloezieën.nl

TopJaloezieën.nl is een jong bedrijf met een zeer ambitieus team gedreven de beste raamdecoratie en zonwering aan te bieden met de scherpste prijs.

BDO

Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt graag om vanuit een andere invalshoek naar businesses te kijken.

BALR.

Als drie (prof)voetballers hun krachten bundelen om een fashion label op te starten, staat je een bijzondere collectie te wachten.

Forbo

Marktleider in vloerbedekkingen en toonaangevend in duurzame vloeren voor uiteenlopende interieurs.

NXT Museum

NXT Museum is het eerste museum in Nederland dat zich volledig richt op mediakunst, met kunstwerken van het heden en de toekomst.

Creative Lab Amsterdam

De Creative Lab Amsterdam collectie bestaat uit – onder meer – in het oog springend behang, notitieboekjes en wenskaarten met een unieke signatuur.

Amsterdam Museum

Het Amsterdam Museum is een uniek museum gewijd aan het heden en het verleden van de stad Amsterdam.

Strong Viking

Strong Viking’s obstacle runs bieden een unieke beleving met als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen.

LOOKOUT

Omgetoverd uit een oud Shell gebouw biedt LOOKOUT nu een 360° observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht

Milkshake

Het multi-genre festival met een duidelijke boodschap rondom respect, vrijheid, liefde, tolerantie én plezier.

Toffler

Naast de ondergrondse nachtclub “TOFFLER” worden er ook jaarlijks een indoor en outdoor festival georganiseerd met bekende namen uit de Techno scene.

Shutdown Festival

Het hardstyle festival van Oostenrijk is Shutdown Festival.

Breda Live

Een popfestival met een grandioze line up, een lekker sfeertje en een fantastisch publiek; een feestje zoals dat alleen in Brabant kan.

Dancetour

Dancetour staat voor ‘Bringing people together’ en geeft hier invulling aan door het organiseren van 7 gratis toegankelijke dance events door heel Nederland.

Universal Music Group

Universal Music Group is het grootste muziek-concern ter wereld met namen als Lady Gaga, Sam Smith en Elton John.

Electric Love

Omgeven door het schitterende Salskammergut Lake District brengt het festival jong en oud bijeen om elektronische muziek in al zijn vormen te vieren.

ParookaVille

Airport Weeze komt elk jaar, met kleine bunkers en grote shelters, tot leven om hun grondlegger en burgemeester Bill Parooka te eren tijdens dit festival.

Sensation

Met iedereen in het wit gekleed, wordt de menigte ondergedompeld in een vloedgolf van eenheid en euforie op dit ‘s werelds vooraanstaand dansevenement.

10000hours

De stichting 10000 hours promoot vrijwilligerswerk bij liefhebbers van festivals en evenementen over de hele wereld.

Dance4Life

Dance4Life werkt aan het ultieme doel: ervoor zorgen dat jongeren wereldwijd zelf keuzes kunnen maken over hun seksleven en relaties.

Kansfonds

Kansfonds ziet uit naar de kwetsbaarsten in onze samenleving. Kansfonds helpt waar niemand anders dat doet of durft.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Hide and Seek is an integral part of BALR.'s decision making unit. BALR. values Hide and Seek's expertise in digital marketing as our partnership goes far beyond managing all of our paid digital channels. Next to introducing new features, channels and tools Hide and Seek consults us on our marketing tech roadmap, e-commerce development, influencer marketing and social channel growth. Hide and Seek truly helped us grow our business.

BALR.Thomas van Mastbergen

Wij zijn super trots op Hide and Seek als onze belangrijkste zakenpartner voor online adverteren en marketing in te kunnen zetten. Hide and Seek weet hoe je online campagnes kunt maken voor meerdere doelen in verschillende kanalen - zowel Google, als Facebook, Instagram of YouTube. De expert overtuigt door kwaliteit, zeer snelle en goede communicatie en een nuttig PAROOKAVILLE-dashboard dat snel live inzichten biedt in onze online prestaties.

PAROOKAVILLEBernd Dicks

Voor Futureproof.community heeft Hide and Seek dankzij hun gerichte kennis een grote toegevoegde waarde geleverd in het vergroten van bezoekersaantallen. Het proactieve meedenken en bereidheid zich te verdiepen in complexe materie om de Google ads voor onze community te optimaliseren worden zeer gewaardeerd.

MVO NederlandIris Carolina de Gruijter

Doelgericht inzetten van budget levert serieuze besparingen op. Hide and Seek heeft up-to-date kennis van zaken en is niet alleen betrokken bij de uitvoer, maar ook al bij het ontwerpen van de campagnes; fijn en vriendelijk contact, kunnen goed schakelen tussen de verschillende doelgroepen van onze events. Dit alles maakt Hide and Seek een waardevolle partner binnen onze organisatie.

BOD EventsMagchiel Koekkoek