Op zoek naar een online marketing bureau?

Wij zijn Hide and Seek, een online marketing bureau met kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Berlijn.

We kopen online advertentieruimte, in real-time. Dit betekent dat we altijd en overal de juiste doelgroep kunnen bereiken met de relevante boodschap. We beheren en optimaliseren per minuut, om de beste resultaten voor het budget te garanderen.

We zijn deskundig, strategisch, persoonlijk en anders.

Hide and Seek International
Hide and Seek International

Wij zijn de loving online marketing agency

Wij zijn een team van geweldige online advertising experts. We hebben twee kantoren in Nederland en één kantoor in Berlijn. Living apart together. En zo werken we met merken over de hele wereld. We betrekken onze klanten bij alles dat we doen, we communiceren nauw met hen en zijn altijd volledig transparant. Zo lukt het om ervoor te zorgen dat de online strategie altijd volledig in lijn is met die van de overall organisatie, zodat we zoveel mogelijk waarde toevoegen.

Lees meer over ons
Hide and Seek team

Onze diensten

De oprichters van Hide and Seek leerden elkaar kennen toen ze bij Google werkten in Ierland. Daar beseften ze dat er behoefte was aan een meer klantgericht online marketing bureau. Hide and Seek begon met een focus op Google Ads, maar tegenwoordig werken we samen met alle andere grote online advertentieplatforms. Als we maar in staat zijn om via de juiste kanalen de klanten van onze klanten effectief te bereiken.

Dus, wat doen we?

Wij zijn een online marketing bureau, wij managen online campagnes van A tot Z. Eerst is het belangrijk om de klant te leren kennen en waar deze naartoe wil. Wij zorgen voor een online strategie die hier volledige op aansluit. En gaan met onze campagnes zorgen voor het best mogelijke resultaat.

Data & Tracking

Online Advertising

Search Engine Optimization

Data & Tracking

Wil je kunnen sturen op meetbaar succes? Dan zul je eerst ervoor moeten zorgen dat de meetbaarheid klopt, waardoor je resultaten kan evalueren en succes kan bepalen. Hier kan je voor zorgen door de juiste tracking, waarbij je slimme data (doelgroepen) kan opbouwen. Deze doelgroepen kunnen gebruikt worden voor slimme campagnes. Naast het bouwen van doelgroepen spelen (product) feeds een steeds belangrijkere rol en zijn er tal van mogelijkheden om feeds slim in te zetten. Kijkend naar de toekomst, is het in orde hebben van je Data & Tech niet langer leuk om te hebben, het is een must-have.

Online Advertising

De oorsprong van Hide and Seek ligt bij het voeren van online campagnes. We begonnen met campagnes via Google Ads, maar zijn al jaren succesvol actief op de andere bekende en minder bekende online netwerken. Voor iedere klant bekijken we welke doelgroep moet worden bereikt. Waarna wij per klant bekijken welk kanalen-pakket het best past bij de doelstelling. Zo zorgen we ervoor dat we op de meest kosten-effectieve manier waarde toevoegen aan de groei van de klant. Wil je lezen op welke kanalen we precies campagne voeren, bekijk dan de services pagina en lees per kanaal wat de mogelijkheden zijn.

SEO

Wil jij ervoor zorgen dat de zoekmachines jouw kiezen als eerste keuze voor bovenaan de zoekresultaten? Dan moet je ervoor zorgen dat “ze” je website zo goed mogelijk kunnen begrijpen, door een logische structuur, de relevante content en de juiste techniek. Een goed (SEO) gestructureerde website zorgt voor een betere zichtbaarheid, waardoor je meer (organisch) verkeer zal realiseren wat ook kan zorgen voor meer business. Goede SEO betekent hogere relevantie, wat ook een positief effect heeft op betaalde campagnes. Wat ons betreft is de aanpak van SEO daarom absoluut een no-brainer.

Doelstellingen waaraan wij werken.

Brand Awareness

We identificeren de juiste kanalen waarmee u effectief nieuwe doelgroepen kunt bereiken. Door ze de juiste reden en inspiratie te geven om jouw merk te willen leren kennen.

Engagement

Betrokkenheid komt in vele vormen; o.a. Reacties, weergaven, klikken en streams. We identificeren waar uw doelgroepen zich bevinden en in welke betrokkenheid ze geïnteresseerd zijn.

Audience Building

Het opbouwen van verschillende doelgroepen is belangrijk om campagnes zo slim mogelijk te beheren. Met doelgroepsegmenten kunt u de meest effectieve boodschap overbrengen.

Online Sales

We werken samen met e-commerce winkels in alle soorten en maten. We werken een plan uit dat past bij het aantal ROI- en verkoopdoelstellingen, dat past bij uw budget.

Internationalize

Onze campagnes stoppen niet bij de grens. We kunnen campagnes uitvoeren in elk land en elke taal. Op die manier klanten aantrekken vanuit elke geografische locatie.

Market Places

We kunnen helpen bij het opzetten van alle benodigde productfeeds van uw e-commerce platform naar alle relevante marktplaatsen. Denk aan Amazon, Miinto tot Mybestbrands.

𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥 𝐒𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐏𝐏𝐂 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐜𝐲

Proud

Om onszelf het “Best Small Global PPC Agency” van 2021 te noemen. Bekroond door de Global Search Awards.

AWARD

Naast onze eigen mensen zijn onze klanten onze grootste troef. We zijn erg trots op de klanten waar we mee werken. We werken met een zeer gevarieerd portfolio; groot klein, B2B, B2c, fashion, lifestyle, consultancy, food, home & garden.

We hebben een speciale band met een bepaalde niche; de muziek- en cultuurindustrie. Vanuit onze kantoren hebben we met een flink aantal van de grootste namen op het gebied van muziek en evenementen gewerkt. We liegen er niet om als we onszelf expert mogen noemen binnen deze branches.

Klanten

Nxt Museum
DGTL
Amsterdam Museum
BDO Accountants & Consultants
A free online audit

Wil je een gratis online audit?

De online wereld verandert continu. Je moet er dus voor zorgen dat je je ook continu aanpast aan de situatie. Weet je zeker dat je nog steeds in de beste positie bent voor de uitdagingen van vandaag?

Geïnteresseerd in een deskundige beoordeling door een van onze online marketing specialisten om er zeker van te zijn dat uw online situatie toekomstbestendig is? Onze audits zijn vrij van kosten en verplichtingen maar boordevol inzichten en actiepunten.

We hopen je te ontmoeten!

Als je meer wilt weten over onze digital marketing agency, we kijken we er erg naar uit je te ontmoeten via telefoon, video of persoonlijk. Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met je op met meer details.

H&S vogel

  Contact options:

  E-mail
  info@hide-and-seek.nl

  Phone
  0031 20 215 93 60

  Amsterdam Office

  Recent blogs

  A phone laying on a table showing the YouTube logo AdverterenYoutube
  9 juni 2023

  Ontgrendel de kracht van YouTube-advertenties: Het afstemmen van doelen voor maximale resultaten

  YouTube is een onmisbaar platform geworden voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen uitbreiden en effectief willen communiceren met hun doelgroep. Met meer dan 2 miljard actieve gebruikers per maand…
  Discover everything about YouTube advertising formats Youtube
  2 juni 2023

  Ontdek alles over YouTube-advertentieformaten

  Wist je dat mensen elke dag meer dan een miljard uur aan video op YouTube bekijken? En wist je dat YouTube de 2de grootste zoekmachine is, na Google Search? Met…
  Een foto van een Amsterdamse brug in de lente Events & MuziekHide and Seek
  26 mei 2023

  De leukste dingen om te doen in Amsterdam in de zomer van 2023

  Welkom terug bij onze blog, waar we onze favoriete plekken en activiteiten in Amsterdam uitlichten. De vorige keer behandelden we onze favoriete activiteiten voor de winter en het vroege voorjaar.…

  Sign up for our newsletter!