Over ons - Hide and Seek | Online Marketing door ex-Googlers
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

Over ons

Welkom bij Hide and Seek

Hide and Seek is een Online Marketing Bureau en bestaat uit ex-Googlers. Hide and Seek is opgericht door Erik Theelen en Sabine Roex. Bij Google hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in AdWords en Analytics. Hide and Seek is officieel Google Partner en beschikt over certificeringen voor Zoeken, Display, Videoadvertenties en Analytics. Onze kennis en ervaring gaat echter verder dan dit. Zo zijn wij Bing Ads gecertifieerd en vertrouwd met Facebook en Instagram Ads, diverse andere Display Netwerken en Remarketing oplossingen. Door het werken met een extreem gevarieerd portfolio aan klanten met de meest uiteenlopende doelstellingen hebben wij geleerd hoe de online wereld in elkaar zit.

Wij zien de online wereld als een groot speelveld waar het erom draait de relevante doelgroep op de best mogelijke manier te bereiken. Op die specifieke manier waardoor ze overgaan tot de actie die jij voor hen voor ogen had. Voor iedere doelstelling geldt een andere strategie. Het is een spel dat door ieder bedrijf anders gespeeld moet worden. Wij beheersen het spel. Laat ons je hierbij helpen. Samen zullen wij je doelgroep online vinden en je doelstellingen bereiken. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Met trots werken wij onder andere voor

1

Kennis van zaken

Als ex-Googlers weten wij als geen ander hoe Online Marketing écht werkt. Hide and Seek is Google Partner en beschikt over alle mogelijke certificeringen, ook naast Google zoals Bing Ads.

2

Meer dan implementatie alleen

Wij denken met je mee. Samen stellen we een strategie op, maken wij de kansen en resultaten inzichtelijk en verstaanbaar, en beoordelen jullie ons op ons werk. Zo maken we de cirkel rond.

3

Samen, één team

Wij vormen één team met onze klanten. Geen grote bureaus, maar korte lijnen en direct contact. Persoonlijk, no-nonsense en transparant. Samen werken aan het beste resultaat voor het hele team.

Wij zijn Hide and Seek