engelse-vlag

Vind unieke deals bij jou in de buurt!

rescue-flow

Nu we het grootste deel van onze tijd thuis zitten, kiezen veel bedrijven voor thuisbezorging of een ander creatieve oplossing. In deze nieuwe situatie hebben veel bedrijven vaak moeite om online gevonden te worden.

Our City Garden is in het leven geroepen om de lokale ondernemers bij jou in de buurt in de spotlights te zetten! Neem een kijkje in de tuin en geef de plantjes water. Alleen samen komen we deze tijden te boven, sterker dan ooit!

Jouw bedrijf hier?

10 april 2020

1

VEGA-LIFE

10 april 2020

0

In de Roos

10 april 2020

0

Bekken Expertise Amsterdam

8 april 2020

0

Schoonheidssalon Maquine

7 april 2020

0

Chateau Amsterdam

6 april 2020

0

Mozaiek Lagarto

1 april 2020

0

Kan jouw bedrijf wel wat extra exposure gebruiken? Klik op de volgende link en laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen delen op onze kanalen!

Waarom Our City Garden?

De coronacrisis brengt spannende tijden met zich mee. Toeristen zijn niet langer een bron van inkomsten en bedrijven leunen vooral op lokale burgers. Als online marketingbureau vroegen wij ons daarom af: hoe kunnen wij ondernemers helpen hun boodschap over te brengen bij het juiste publiek? Kunnen we hen helpen hun producten en diensten online te promoten?

Voor alle geliefde consumenten en ondernemers, introduceert Hide & Seek nu Our City Garden: een platform waar lokale bedrijven ontdekt kunnen worden door mensen uit de buurt . Door via het platform te bestellen, ondersteunen de lokale bewoners deze bedrijven, zodat hun buurt in deze periode vruchtbaar en kleurrijk blijft!

Lees hier verder over het aansluiten bij Our City Garden.

Bedankt voor het steunen van bedrijven in jouw buurt!