Hide and Seek:

Online marketing bureau in Eindhoven

Bij de oprichting van Hide and Seek begonnen we gelijk goed: een online marketing bureau in Eindhoven én Amsterdam. Mede-oprichter Erik is woonachtig in Eindhoven, dus Eindhoven is een logische keuze. Ons online marketing bureau in Eindhoven is gevestigd in het MicroLab, voormalig Philips kantoor op hip bedrijventerrein Strijp-S. In het MicroLab zijn veel gelijkgestemde jonge, slimme en creatieve bedrijven gevestigd. Een plek waar we ons helemaal thuis voelen dus!

Persoonlijk

Strategisch

Experts

Anders

Hide and Seek, the loving agency

Online marketing bureau in Eindhoven

Ons super team

Ons online marketing bureau bestaat uit een klein, gespecialiseerd team van 12 man.

Hide and Seek Eindhoven fungeert als vaste zetel voor Erik en is ook voor de Amsterdamse collega’s een fijne plek om met klanten af te spreken die gevestigd zijn in het zuiden van het land.

We zijn een divers en hecht team dat elkaar aanvult en versterkt.

Lees meer.

Aanpak per klant

Zodra we de drijvende kracht achter jouw bedrijf hebben vastgesteld, bepalen we welke van deze services het beste passen bij jouw strategie.

We betrekken onze klanten altijd bij keuzes die we maken, we communiceren transparant met hen en zijn coöperatief in alles wat we doen. Wil je de touwtjes iets meer loslaten? Ook prima! Dan kun je ervan verzekerd zijn dat onze teams hun uiterste best doen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer.

Onze belangrijkste services

Tracking

Om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het verkeer op jouw website, is het belangrijk dat er goed gemeten wordt. Zeker wanneer er geadverteerd wordt. Wij beginnen dan altijd met het nalopen en optimaliseren van de tracking, waarna we pas beginnen met adverteren. Door middel van tracking kunnen doelgroepen worden opgebouwd en gesegmenteerd. Deze data kan weer gevoed worden in de online campagnes. Vandaar dat tracking een onmisbaar onderdeel is bij online advertising.

Online Advertising

Aan het hart van alles wat wij doen staat online advertising. Wij kopen online advertentieruimte in, real time. Per klant bekijken we welke kanalen het beste passen bij de doelstellingen en het budget. Om er zo voor te zorgen dat we de doelgroepen op de beste plek bereiken met het meest relevante bericht. Wanneer we onze kennis over online advertising combineren met de kennis van de adverteerder rondom het product/services, dan komen we samen tot de beste strategie.

SEO

Een goed geoptimaliseerde website is niet alleen gunstig vanwege het organische verkeer, maar is ook van groot belang bij online campagnes. Wanneer de techniek, structuur en content van de website optimaal is, zal dit namelijk een positieve impact hebben op de resultaten van het verkeer op de website. Een relevante website heeft namelijk een positief effect op de kosten per click. Waardoor ook de online campagnes gebaat zijn bij een SEO-proof website.

LEES MEER OVER ONZE SERVICES

Loving agency

Waar we voor staan

Voor ons bestaat er niet zoiets als een ‘normaal’. Zo zijn onze klanten allemaal anders. Wij zijn dat ook. Gelukkig maar. We zetten in op positiviteit en behandelen anderen zoals we zelf ook behandeld willen worden: loving, for all!

We hebben geen strikte tijden, deadlines of rechtlijnige manieren van communicatie. We zijn nog lang niet bij de golden standard en daar hopen we eigenlijk ook nooit te komen. Want we houden het liefst onze flexibiliteit, jonge spirit en drive om altijd te blijven ontplooien.

Lees meer.

Tijdens gekke tijden

Wie had er gedacht dat we op dit moment al meer dan een half jaar vooral thuis aan het werk zouden zijn. Voorheen was thuiswerken niet echt ons ding. Maar tijden zijn veranderd, de wereld om ons heen en wij ook. We hebben gemerkt hoe dynamisch we zijn en dat we ook op deze manier als team samen kunnen werken en de spirtis up kunnen houden.

Bij selectie voor een interview zal het eerste gesprek via Google Meet plaatsvinden. Zijn we daarna nog enthousiaster, dan nodigen we je graag uit om naar ons kantoor te komen zodat we elkaar real life kunnen ontmoeten.

Lees meer.

Alle Hide and Seek-ers komen wekelijks samen om elkaar te updaten over nieuwe ontwikkelingen op online marketinggebied, voortgang van klanten te bespreken of voor één van onze gezellige borrels. Samen werken we eraan om de doelstellingen voor onze klanten te behalen volgens het Hide and Seek principe. Ben je benieuwd naar dit principe, wil je meer weten over ons online marketing bureau in Eindhoven of wil je eigenlijk gewoon aansluiten bij een van onze borrels? Bel ons op 06 – 55 15 34 52 of stuur een mailtje naar info@hide-and-seek.nl.