Hide and Seek,
Online marketing bureau
in Amsterdam

 

Wij zijn een sociaal en ambitieus team online marketing experts, met kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Elke dag gaan wij met veel zin aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de campagnes dag na dag nog beter presteren. We houden van ons werk, onze klanten en ons team.

In Amsterdam hadden we ons eerste kantoor op het Rokin. We verwisselden dit kantoor voor een mooi pandje op de Nieuwe Spiegelstraat. Totdat we Amsterdam Noord ontdekten, als de perfecte plek voor Hide and Seek Amsterdam. Inmiddels ‘wonen’ we  alweer bijna een jaar samen met onze vrienden van designbureau HOAX aan de Hamerstraat in Amsterdam Noord.

Persoonlijk

Strategisch

Experts

Anders

Online marketing bureau Amsterdam

Online marketingbureau Amsterdam

Ons online marketingbureau te Amsterdam verwelkomt vele klanten. Het liefst zijn wij actief binnen de cultuur-, muziek- en duurzaamheidsector. Wij zorgen ervoor dat je SEA 100% presteert, je SEO nieuwe hoogtes bereikt en je sociale campagnes altijd de juiste doelgroepen aantrekt!

LEES MEER OVER ONZE DIENSTEN.

Ons super team

Ons online marketing bureau bestaat uit een klein, gespecialiseerd team van 18 man.

Op ons kantoor in Amsterdam werken verschillende teams, aan Google Ads, Facebook Ads en vele andere typen campagnes. We zijn een divers en hecht team dat elkaar aanvult en versterkt.

LEES MEER OVER ONS TEAM.

Online marketing bureau Amsterdam
Ellipse 3 - onze aanpak

Aanpak per klant

We beginnen met het duiken in de roots van de klant. Op basis van de organisatie-doelstellingen tekenen we de online strategie uit, kiezen we de juiste kanalen en adviseren over het beste bericht en de creatives.

Deze cirkel herhalen we keer op keer, waardoor we iedere keer weer nieuwe stappen blijven zetten.

LEES MEER OVER ONZE AANPAK.

Onze belangrijkste services

Tracking

Om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het verkeer op jouw website, is het belangrijk dat er goed gemeten wordt. Zeker wanneer er geadverteerd wordt. Wij beginnen dan altijd met het nalopen en optimaliseren van de tracking, waarna we pas beginnen met adverteren. Door middel van tracking kunnen doelgroepen worden opgebouwd en gesegmenteerd. Deze data kan weer gevoed worden in de online campagnes. Vandaar dat tracking een onmisbaar onderdeel is bij online advertising.

Online Advertising

Aan het hart van alles wat wij doen staat online advertising. Wij kopen online advertentieruimte in, real time. Per klant bekijken we welke kanalen het beste passen bij de doelstellingen en het budget. Om er zo voor te zorgen dat we de doelgroepen op de beste plek bereiken met het meest relevante bericht. Wanneer we onze kennis over online advertising combineren met de kennis van de adverteerder rondom het product/services, dan komen we samen tot de beste strategie.

SEO

Een goed geoptimaliseerde website is niet alleen gunstig vanwege het organische verkeer, maar is ook van groot belang bij online campagnes. Wanneer de techniek, structuur en content van de website optimaal is, zal dit namelijk een positieve impact hebben op de resultaten van het verkeer op de website. Een relevante website heeft namelijk een positief effect op de kosten per click. Waardoor ook de online campagnes gebaat zijn bij een SEO-proof website.

H&S diensten
Ellipse - Waar staan we voor

Waar we voor staan

Voor ons bestaat er niet zoiets als een ‘normaal’. Zo zijn onze klanten allemaal anders. Wij zijn dat ook. We zetten in op positiviteit en behandelen anderen zoals we zelf ook behandeld willen worden: loving, for all!

We hebben geen strikte tijden, deadlines of rechtlijnige manieren van communicatie. Want we houden het liefst onze flexibiliteit, jonge spirit en drive om altijd te blijven ontplooien. Dat maakt ons het online marketingbureau van jouw keuze, je kan bij ons in Amsterdam en in Eindhoven terecht!

LEES OVER ONZE VACATURES.

Ook sociaal tijdens gekke tijden

Van maandag t/m vrijdag zijn alle teams continu in de weer met campagnes en strategieën voor onze klanten, op alle online advertising tools. Nu vooral vanuit ieders eigen huis, maar als het beter uitkomt ook vanuit kantoor.

In het weekend zijn we er even niet, maar we luiden het weekend wel samen gezellig in op vrijdagmiddag.

NEEM CONTACT OP.

Ellipse - Hide and Seek tijdens gekke tijden

Bezoek ons kantoor in Amsterdam

Wil je meer weten over ons online marketing bureau in Amsterdam. Kom dan gerust langs om samen een kop koffie te drinken. Dat vinden we gezellig! Ook kun je ons bellen op 020 – 215 93 60 of een mailtje sturen naar info@hide-and-seek.nl. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen, vul dan het contactformulier in op onze contact pagina.

Amsterdam
Hamerstraat 1-E, 1021 JT, Amsterdam
020 – 215 93 60