Hide and Seek: Online marketing bureau in Amsterdam

Hide and Seek begon als klein online marketing bureau in Amsterdam in een kantoortje aan de Spiegelstraat. Na vier jaar werd het kantoor al snel te klein en hebben we dat geliefde plekje verruild voor een shared office space in Chateau Amsterdam in Noord. Hier hebben we veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen en groeide we als online marketing agency. In 2020 verruilden we deze plek voor een “eigen” kantoor. We vonden een prachtig pand op steenworp afstand van Chateau. Samen met onze vrienden van design bureau HOAX betrokken we het pand aan de Hamerstraat.

Ons online marketing bureau bestaat uit een klein, gespecialiseerd team van 10 man. Naast mede-oprichter Sabine en office manager/administratief wonder Rosa, werken Arnoul, Jamie, Jurriaan en Jeffrey hier samen als team Google. Zij zijn onze experts op gebied van SEA, SEO, Display, YouTube, Shopping, Analytics, Tag Manager en Feed Management. Verder zijn Julian, Gabriel, Kelly samen team Social. Op het gebied van Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn, TikTok en Spotify is geen vraagstuk hen te complex. Zo kan je bij ons online marketing bureau in Amsterdam terecht voor al deze services.

Hide and Seek Today

Zodra we de drijvende kracht achter jouw bedrijf hebben vastgesteld, bepalen we welke van deze services het beste passen bij jouw strategie. We betrekken onze klanten altijd bij keuzes die we maken, we communiceren transparant met hen en zijn coöperatief in alles wat we doen. Wil je de touwtjes iets meer loslaten? Ook prima! Dan kun je ervan verzekerd zijn dat onze teams hun uiterste best doen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Hide and Seek horen we je denken?

Deskundig

De deskundige online advertising agency. Online adverteren is niet iets dat kan worden geleerd uit een theorieboek. Het is een continu proces van vallen en opstaan, innoveren en testen. Dat is wat we doen. We gaan net zolang door, totdat we weten wat het beste werkt in iedere situatie.

Strategisch

De strategische online advertising agency. We doen nooit eenvoudig wat onze klanten van ons vragen. We beginnen altijd met een paar stappen terug. Op deze manier zorgen we ervoor dat wat we van plan zijn precies is wat de klant van ons verlangt.

Persoonlijk

De persoonlijke online advertising agency. We zien onszelf als één team met onze klanten, met dezelfde doelstellingen. Daarom betrekken we onze klanten altijd, communiceren we nauw met onze klanten en zorgen we ervoor dat we volledig transparant zijn in alles wat we doen.

Anders

Voor ons bestaat er niet zoiets als een ‘normaal’. We hebben geen strikte tijden, deadlines of rechtlijnige manieren van communicatie. We houden ons gewoon aan onze eigen standaard… en aan die van onze klanten. Onze klanten zijn allemaal anders. Wij zijn dat ook.

In Amsterdam zijn we een divers en hecht team dat elkaar aanvult en versterkt. Van maandag t/m vrijdag zijn hier alle teams continu in de weer met campagnes en strategieën voor onze klanten, op alle online advertising tools. In het weekend zijn we er even niet, maar we luiden het weekend wel samen gezellig in op vrijdagmiddag.

H&S tree
1
Begin bij de kern van de organisatie. Leer deze tot in de diepste puntjes kennen voor optimaal succes.
2
Iedere klant is anders en heeft daarom een eigen strategie nodig. Er bestaat niet zoiets als als ‘one size fits all’.
3
Selecteer die services met de best passende formats en targeting mogelijkheden voor de doelgroep.
4
Optimaliseer, innoveer, rapporteer, communiceer en begin weer bij de eerste stap, it’s a never ending story.

Onze aanpak

H&S tree
1
Begin bij de kern van de organisatie. Leer deze tot in de diepste puntjes kennen voor optimaal succes.
2
Iedere klant is anders en heeft daarom een eigen strategie nodig. Er bestaat niet zoiets als als ‘one size fits all’.
3
Selecteer die services met de best passende formats en targeting mogelijkheden voor de doelgroep.
4
Optimaliseer, innoveer, rapporteer, communiceer en begin weer bij de eerste stap, it’s a never ending story.

Ons online marketing bureau in Amsterdam is persoonlijk, strategisch, deskundig en anders. Samen hebben we de kennis in huis om onze klanten te zien groeien volgens het Hide and Seek principe. Ben je benieuwd naar dit principe of wil je meer weten over ons online marketing bureau in Amsterdam. Kom dan gerust langs om samen een kop koffie te drinken, vinden we gezellig! Ook kun je ons bellen op 020 – 215 93 60 of een mailtje sturen naar info@hide-and-seek.nl.