Online Marketeer Amsterdam - Hide and Seek | Online Marketing door ex-Googlers
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

Vacature: Online Marketeer Amsterdam

Voor ons kantoor in Chateau Amsterdam zijn wij op zoek naar een Online Marketeer. Ben jij gemotiveerd, gedreven, leergierig, sociaal en op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Dan hopen wij snel van je te horen!

Denk jij de kandidaat te zijn die wij zoeken? Stuur je sollicitatie dan in en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

Online marketing guru

Ook jij ziet de eindeloze kansen van online. Termen als CPC, CTR en ROAS zijn voor jou gesneden koek. Jij hebt al veel aan de knoppen gezeten en gaat graag nog verder de uitdaging aan, om deze knoppen zo slim mogelijk te bedienen. Ontwikkelingen op het gebied van targeting, advertentie formats en nieuwe advertising kanalen hebben jouw interesse en je houdt deze in de gaten om hier zoveel mogelijk uit te halen.

Analyse & trends

Je schrikt niet van een berg data. Jij ziet door de bomen nog altijd het bos. Niet alleen dat. Data is jouw begin- en eindpunt. Het geeft je inzichten bij de opzet en beheer van de campagnes en de uitbouw hiervan. Daarbij ben je altijd nieuwsgierig naar wat er gebeurt in de markten van de verschillende klanten. Zodat je ook vanuit deze inzichten met creatieve ideeën kan komen, die bij kunnen dragen aan het online succes van de klant. Wij zijn namelijk één team met de klant, dus moeten meedenken waar we kunnen.

Klant is koning

De klant is koning en jij weet hoe deze te bedienen. Je bent proactief, betrouwbaar en eerlijk naar de klant. Jij doorziet diens wensen en probeert hier altijd proactief op in te spelen. Samen met de klant ben jij een team. Samen zorgen jullie – op de meest effectieve manier – voor continue verbeteringen. Je bent duidelijk in wat wel en niet kan en je houdt je aan afspraken. Ook bij tegenslag weet jij de redenen hiervoor goed te onderbouwen en de klant gerust te stellen. De klant vertrouwt jou volledig. Elke klant wil jou als Senior Online Marketeer.

E-commerce ervaring

Niet alleen beschik jij over een afgeronde HBO/WO opleiding, ook heb je minstens drie jaar ervaring in het managen van online campagnes. Dit kan zijn door het managen van een eigen webshop, het werken bij een andere online advertising agency of als online marketeer bij een adverteerder. Jij kent de verantwoordelijkheden van het managen van budgetten, het behalen van online doelstellingen en jij bent in staat om een online strategie uit te tekenen, te verbeteren en te zorgen voor niet voorziene successen.

Drive

We zijn een klein ambitieus team. Onze ambitie is om de beste te zijn voor de klant en voorop te lopen binnen de wereld van online. Deze instelling verwachten wij daarom ook van iedereen die bij Hide and Seek werkt. Met elkaar moeten we proberen te zorgen voor de best mogelijke resultaten voor de klant. Iedereen in het team steekt hierbij de handen uit de mouwen, niemand kan achterover zitten. We verwachten van iedereen deze instelling, omdat we op elkaar moeten kunnen rekenen en vertrouwen.

Tracking & techniek

Om resultaten van campagnes te evalueren is tracking uitermate belangrijk. Wij zorgen er samen met de klant – en hun developers – voor dat we alle data binnenkrijgen die nodig is. Dat we conversies kunnen meten, maar ook bepaalde doelen op de website. Hiervoor moet regelmatig in de code van de website worden gekeken, om te checken of alles op de juiste manier is ingesteld. Het is daarom een groot voordeel als je beschikt over deze technische ervaring, om snel te kunnen schakelen met de developers van onze klanten.

Tool savvy

Binnen Hide and Seek gebruiken we verschillende tools waardoor we makkelijk kunnen communiceren (Slack), rapporteren (Swydo) en plannen (Dapulse). Het zijn tools die het leven een stukje makkelijker en overzichtelijker maken. Ben jij al bekend met deze tools, dan ken je de voordelen al. Anders zal je er binnen Hide and Seek snel bekend mee raken.

Amsterdam kantoor

Wij hebben een kantoor in Amsterdam en een kantoor in Eindhoven. Voor deze functie zijn we op zoek naar een Online Marketeer voor ons kantoor op de Nieuwe Spiegelstraat in hartje Amsterdam. Dit zal je vaste plek zijn, maar ook zal je regelmatig het land door reizen voor bezoeken aan de klant, maar ook voor teamdagen in Eindhoven.

Zelfstandig

Wij zijn een klein en jong team. We runnen samen onze toko en van jou wordt verwacht dat jij daarbinnen ook jouw eigen toko runt. Jij maakt de plannen, voert deze uit en volgt ze op. Dit alles op het tempo dat het best past bij jou en jouw klanten. Door jouw ervaring kan je snel schakelen, weet je accounts snel naar je hand te zetten en een goede relatie met de klant op te bouwen. Wij kunnen van je op aan en jij geniet van deze eigen verantwoordelijkheid.

Proactief & snel

Onze klanten zijn snel, abrupt en hebben tijdsdruk.  Jij doorziet de klant volledig. Jij weet wat de klant wilt, nog voordat deze bewust is van deze eigen wens. Jij doorziet de behoefte en speelt daar proactief op in. Je hebt een helder plan voor de korte en de lange termijn, dat volledig aansluit op de doelstellingen en verwachtingen van de klant. Jullie liggen op één lijn. Doen zich verrassingen voor, dan pakken jullie dit samen op door een simpele aanpassing in de planning. Door open en eerlijke communicatie raak je hierbij niet in de stress en is er altijd een oplossing te vinden.

Creatief

Jij bent continu op zoek naar nieuwe slimme manieren om de doelgroepen van onze klanten te bereiken. Je pluist accounts uit, zoekt naar nieuwe kanalen, durft te testen met nieuwe formats en houdt de trends in de markt nauw in de gaten. Daar waar een kans is pak je hem. Gezien er altijd kansen zijn, weet jij iedere keer weer te komen met verbeteringen en innovaties voor de klant. Jouw online interesse en drive zorgen voor positieve verrassingen bij de klant en voor continue verbeteringen maand op maand.

Verplaatsen in de klant

Iedere klant is anders, daarmee ook onze aanpak. Wij verwachten dat jij op de stoel van de klant gaat zitten en één team wordt met hen. Je verplaatst je in hen en probeert op iedere manier de klant en de doelgroepen van de klant zo goed mogelijk te begrijpen en in kaart te brengen. Je durft iedere vraag te stellen, om zo niet alleen zelf maar ook samen met de klant tot nieuwe inzichten te komen. Door deze inzichten kom je met creatieve ideeën om de juiste strategie per klant te bepalen en samen een lange termijn plan uit te stippelen.

100% ownership

Wij verwachten dat jij de ‘owner’ wordt van jouw eigen toko binnen Hide and Seek. Jij krijgt je eigen portfolio waarvoor je verantwoordelijk wordt. Jij zorgt dat jouw klanten met niemand anders willen werken dan met jou. Je krijgt hiervoor alle ruimte, dus niets staat je in de weg om die ruimte ook volledig te benutten. Het succes van jouw klanten is jouw drijfveer. Je bent volledig gemotiveerd om ervoor te zorgen dat jouw klanten altijd blij zijn. Wederom, de klant wil jou.

Campagne management

Jij bent volledig verantwoordelijk voor de resultaten van de verschillende kanalen. Campagne management zit je in de vingers en jij ziet voortdurend mogelijkheden voor optimalisatie en innovatie. Jij zorgt voor de best mogelijke resultaten. Elke maand weer. Dit doe jij door de resultaten constant goed in de gaten te houden, slimme optimalisatie technieken toe te passen en constant te blijven kijken naar manieren om deze campagnes nog beter in te steken. Een account is nooit af en daarom blijf je dit voortdurend verder finetunen en uitbouwen.

Relatie management

Je krijgt een gevarieerd portfolio en daarom ook te maken met veel verschillende contactpersonen. De een meer online savvy dan de ander. De ene keer veel betrokkenheid. De andere keer wordt juist van jou verwacht dat jij de kar trekt. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat iedere klant dat level van detail meekrijgt dat past bij de klant. Waarbij je er altijd voor zorgt dat de klant zo goed mogelijk weet welke weg we bewandelen en een goed beeld krijgt bij de impact van de campagnes. Iedere klant is anders, dus aan jou om te komen met de beste aanpak per klant.

Actie op resultaten

Jij hebt de voortgang van jouw campagnes altijd in het vizier. Je houdt bij wat er geïmplementeerd wordt en volgt de resultaten hiervan op de voet. Aannames kennen we niet. Jij weet waar resultaten vandaan komen, door beargumenteerde conclusies. Je zorgt daarbij voor heldere en verstaanbare rapportages en bent er verantwoordelijk voor om binnen jouw portfolio verwachtingen te managen. Bij goede maar ook tegenvallende resultaten verwachten wij van jou dat je deze op de juiste manier brengt bij de klant.

Flexibiliteit en diversiteit

Wij geloven in een vrije en flexibele aanpak waarin jij je eigen verantwoordelijkheden managet en deze ook neemt, op jouw manier. Wij nemen je niet aan de hand, maar zijn er wel om mee te denken, te brainstormen en je bij te staan. Daarbij is het werk erg gevarieerd, door een goede diversiteit aan klanten en werkzaamheden. Verschillende advertentie kanalen, verschillende klanten en verschillende projecten. Iedere dag is anders.

Kennis en ontwikkeling

Elke dag leer je nieuwe dingen, van klanten maar ook van elkaar. Binnen ons team heeft iedereen een eigen specialiteit waarover hij/zij de anderen op de hoogte houdt, via onze tools maar ook tijdens de regelmatige Hide and Seek teamdagen. Zo zorgen we ervoor dat alle kennis zo snel en goed mogelijk wordt overgebracht, waardoor we onze klanten altijd voorblijven in het ontdekken van nieuwe tools en mogelijkheden. Ontwikkeling van kennis is belangrijk om voor te blijven lopen, daarom bieden we altijd ruimte om te ontwikkelen.

Sociaal

We hebben een jong en sociaal team, waar veel wordt gelachen. We zitten op twee locaties, in Amsterdam en Eindhoven, maar we staan altijd met elkaar in contact door o.a. de (Slack) chat. Daarbij organiseren we regelmatig teamdagen waarbij we met het hele team een dag op één locatie zijn. Deze teamdagen hebben altijd een groot kenniselement maar zeker niet onbelangrijk zijn de gezellige etentjes aan het einde van de dag! Het team bestaat uit verschillende types, met allemaal op zijn/haar manier een belangrijke en eigen rol binnen Hide and Seek.

Goede voorwaarden

Uiteraard zorgen we ervoor dat het harde werken goed beloond wordt. Niet alleen met een goede lunch en gezelligheid binnen en buiten kantoor, maar ook door goede arbeidsvoorwaarden in de vorm van een goed salaris. Voor ons staan goede resultaten centraal. Als wij zien dat klanten blij zijn en resultaten goed zijn, dan vinden wij het belangrijk dat hier ook een goede compensatie tegenover staat.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Mail dan jouw motivatie en CV naar info@hide-and-seek.nl.