Hallo, wij zijn Hide and Seek Eindhoven

HIDE AND SEEK EINDHOVEN

The Loving Online Agency

Ben je op zoek naar de leukste en beste online agency in Eindhoven? Wij zijn een sociaal en ambitieus team online experts, met kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Elke dag gaan wij met veel zin aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de campagnes dag na dag nog beter presteren. We houden van ons werk, onze klanten en ons team.

In Eindhoven hadden we ons eerste plek in Videolab op Strijp-S. We verwisselden dit kantoor voor een mooi kantoor in Microlab. Inmiddels hebben we alweer bijne een jaar een hele fijne plek in Kick Offices in het PSV stadion.

Hide and Seek Today

Fun

Wij houden van het online spel. We spelen het iedere dag en zien continu mogelijkheden om alle tools nog slimmer en creatiever in te zetten. Voor veel mensen kan de online wereld echter een ontzettende jungle zijn. Aan ons dus de taak om ervoor te zorgen dat de vele termen, kanalen en formaten ook voor de klant gaan landen en leven.

Work

Het onderste wordt altijd uit de kan gehaald. Ons team van enthousiaste specialisten zijn individueel erg sterk. Maar vooral samen zorgen we voor de meest creatieve strategieen en de best mogelijke uitvoer. We betrekken hierin altijd de klant, net zo veel als deze wilt. We zorgen voor 100% transparantie en werken als een team.

Lees meer over onze aanpak

Waarom Hide and Seek?

Persoonlijk

Strategisch

Experts

Anders

Onze belangrijkste activiteiten

Online Advertising

Aan het hart van alles wat wij doen staat online advertising. Wij kopen online advertentieruimte in, real time. Per klant bekijken we welke kanalen het beste passen bij de doelstellingen en het budget. Om er zo voor te zorgen dat we de doelgroepen op de beste plek bereiken met het meest relevante bericht. Wanneer we onze kennis over online advertising combineren met de kennis van de adverteerder rondom het product/services, dan komen we samen tot de beste strategie.

Tracking & Data

Om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het verkeer op jouw website, is het belangrijk dat er goed gemeten wordt. Zeker wanneer er geadverteerd wordt. Wij beginnen dan altijd met het nalopen en optimaliseren van de tracking, waarna we pas beginnen met adverteren. Door middel van tracking kunnen doelgroepen worden opgebouwd en gesegmenteerd. Deze data kan weer gevoed worden in de online campagnes. Vandaar dat tracking een onmisbaar onderdeel is bij online advertising.

Search Engine Optimisation

Een goed geoptimaliseerde website is niet alleen gunstig vanwege het organische verkeer, maar is ook van groot belang bij online campagnes. Wanneer de techniek, structuur en content van de website optimaal is, zal dit namelijk een positieve impact hebben op de resultaten van het verkeer op de website. Een relevante website heeft namelijk een positief effect op de kosten per click. Waardoor ook de online campagnes gebaat zijn bij een SEO-proof website.

Hide and Seek diensten

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je eens van gedachten wisselen over of wij mogelijk de online agency zijn om te zorgen voor jouw online succes? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier. We kunnen erg snel schakelen, dus als er haast bij is dan zorgen wij dat we z.s.m. voor je klaar staan. We horen graag van je!


  Wij staan altijd open voor nieuwe avonturen en mogelijkheden, dus we horen graag van je!

  E-mail
  info@hide-and-seek.nl

  Telefoon
  020 215 93 60

  Bezoek Hide and Seek Eindhoven

  Wil je meer weten over onze online agency in Amsterdam. Kom dan langs om een kop koffie te drinken.

   

  Hide and Seek Eindhoven

  Frederiklaan 10E, Kick Offices Philips Stadion Ingang 3, 5616NH, Eindhoven
  040 231 33 60

  Volg ons

  Hide and Seek team

  Recente blogs

  Pinterest on mobile AdverterenPinterest
  21 februari 2022

  Adverteren op Pinterest: tips voor de beste Pinterest creatives

  Zoals je eerder hebt kunnen lezen in ons onderzoek over Social Media gebruik in Nederland, staat Pinterest in de top 3 als het gaat om groei in gebruikers. Met wereldwijd…
  Google Marketing Platform
  9 februari 2022

  DV360: Targeting en content

  In dit blog over DV360 leer je meer over de targeting- en content mogelijkheden, zodat je precies weet hoe je de beste content kunt (laten) maken. Doelgroepen, plaatsingen en momenten…
  Cookies
  31 januari 2022

  Breng data naar een hoger niveau met de Google Consent mode

  Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming, ook wel AVG, is het belangrijk dat de privacyrechten van de gebruiker worden gewaarborgd. Om deze reden is het van belang dat elke website de…

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief