Hallo, wij zijn Hide and Seek Amsterdam

HIDE AND SEEK AMSTERDAM

The Loving Online Agency

Ben je op zoek naar de leukste en beste online agency in Amsterdam? Wij zijn een sociaal en ambitieus team online experts, met kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Elke dag gaan wij met veel zin aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de campagnes dag na dag nog beter presteren. We houden van ons werk, onze klanten en ons team.

In Amsterdam hadden we ons eerste kantoor op het Rokin. We verwisselden dit kantoor voor een mooi pandje op de Nieuwe Spiegelstraat. Totdat we Amsterdam Noord ontdekten, als de perfecte plek voor Hide and Seek Amsterdam. Inmiddels ‘wonen’ we  alweer bijna een jaar samen met onze vrienden van designbureau HOAX aan de Hamerstraat in Amsterdam Noord.

Hide and Seek Today

Fun

Wij houden van het online spel. We spelen het iedere dag en zien continu mogelijkheden om alle tools nog slimmer en creatiever in te zetten. Voor veel mensen kan de online wereld echter een ontzettende jungle zijn. Aan ons dus de taak om ervoor te zorgen dat de vele termen, kanalen en formaten ook voor de klant gaan landen en leven.

Work

Het onderste wordt altijd uit de kan gehaald. Ons team van enthousiaste specialisten zijn individueel erg sterk. Maar vooral samen zorgen we voor de meest creatieve strategieen en de best mogelijke uitvoer. We betrekken hierin altijd de klant, net zo veel als deze wilt. We zorgen voor 100% transparantie en werken als een team.

Button Aanpak

Waarom Hide and Seek?

Persoonlijk

Strategisch

Experts

Anders

Onze belangrijkste activiteiten

Online Advertising

Aan het hart van alles wat wij doen staat online advertising. Wij kopen online advertentieruimte in, real time. Per klant bekijken we welke kanalen het beste passen bij de doelstellingen en het budget. Om er zo voor te zorgen dat we de doelgroepen op de beste plek bereiken met het meest relevante bericht. Wanneer we onze kennis over online advertising combineren met de kennis van de adverteerder rondom het product/services, dan komen we samen tot de beste strategie.

Tracking & Data

Om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het verkeer op jouw website, is het belangrijk dat er goed gemeten wordt. Zeker wanneer er geadverteerd wordt. Wij beginnen dan altijd met het nalopen en optimaliseren van de tracking, waarna we pas beginnen met adverteren. Door middel van tracking kunnen doelgroepen worden opgebouwd en gesegmenteerd. Deze data kan weer gevoed worden in de online campagnes. Vandaar dat tracking een onmisbaar onderdeel is bij online advertising.

Search Engine Optimisation

Een goed geoptimaliseerde website is niet alleen gunstig vanwege het organische verkeer, maar is ook van groot belang bij online campagnes. Wanneer de techniek, structuur en content van de website optimaal is, zal dit namelijk een positieve impact hebben op de resultaten van het verkeer op de website. Een relevante website heeft namelijk een positief effect op de kosten per click. Waardoor ook de online campagnes gebaat zijn bij een SEO-proof website.

Hide and Seek diensten

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je eens van gedachten wisselen over of wij mogelijk de online agency zijn om te zorgen voor jouw online succes? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier. We kunnen erg snel schakelen, dus als er haast bij is dan zorgen wij dat we z.s.m. voor je klaar staan. We horen graag van je!


  Wij staan altijd open voor nieuwe avonturen en mogelijkheden, dus we horen graag van je!

  E-mail
  info@hide-and-seek.nl

  Telefoon
  020 215 93 60

  Bezoek Hide and Seek Amsterdam

  Wil je meer weten over onze online agency in Amsterdam. Kom dan langs om een kop koffie te drinken.

   

  Hide and Seek Amsterdam
  Hamerstraat 1-E, 1021 JT, Amsterdam
  020 – 215 93 60

  Volg ons

  Hide and Seek team

  Recente blogs

  SEO Trends van 2022 SEO
  19 november 2021

  SEO trends in 2022

  Het jaar is weer voorbij gevlogen, nog maar een paar weken te gaan en we zitten alweer in 2022. Dat vraagt natuurlijk om een nieuwe kijk op de SEO trends…
  Adverteren
  11 november 2021

  Singles Day in Europa groeit in populariteit

  Singles’ Day is misschien nog niet bekend onder het grote publiek in Nederland, maar het feit is dat het elk jaar aan populariteit wint.  In de laatste jaren hebben we…
  AdverterenAnalyticsHide and SeekSnapchat AdsSpotifyTracking
  1 november 2021

  7 tips voor succesvolle feestdagen van Hide and Seek

  Het zal geen geheim meer zijn dat de feestdagen enorme kansen bieden voor webshops. Online winkelen voor de feestdagen wordt steeds gebruikelijker voor shoppers die op zoek zijn naar het…

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief