Offerte aanvragen - Hide and Seek | Online Marketing door ex-Googlers
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

Offerte aanvragen

Bedankt voor je interesse in Hide and Seek. Wij horen graag hoe wij je kunnen helpen met online marketing zodat ook jouw bedrijf het spel op de juiste manier speelt. Vul nu het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres (verplicht)

Website

Waarmee kunnen wij je helpen? (verplicht)


Waarom Hide and Seek?

1

Kennis van zaken

Als ex-Googlers weten wij als geen ander hoe Online Marketing écht werkt. Hide and Seek is Google Partner en beschikt over alle mogelijke certificeringen, ook buiten Google.

2

Meer dan implementatie alleen

Wij denken met je mee. Samen stellen we een strategie op, maken wij de kansen en resultaten inzichtelijk en reken jij ons af op ons werk. Zo maken we de cirkel rond.

3

Samen, één team

Wij vormen één team met onze klanten. Korte lijnen en direct contact. Persoonlijk, no-nonsense en transparant. Samen werken aan het beste resultaat voor het hele team.

Dit is wat andere klanten over ons zeggen

 • "Door de verreikende expertise op het gebied van online adverteren en de goede feeling met de branche waarin wij opereren hebben we gekozen om samen te werken met Hide and Seek. Het snelle schakelen, direct contact en pro-actieve houding zorgt voor een fijne samenwerking. Dit vertoont zich concreet in bovengemiddelde resultaten rondom de campagne, welke op hun beurt ook weer zorgvuldig geanalyseerd en besproken worden om vervolgstappen te ondernemen."
  The Flying DutchThe Flying DutchDidier Jansen
 • "Hide and Seek helpt ons bij het promoten van de verkoop van nieuwbouwprojecten. De resultaten van de eerste online campagnes waren verrassend, dus volgende projecten volgde al snel. De resultaten daarvan waren nog verrassender! Wij zullen toekomstige projecten daarom zeker met Hide and Seek oppakken. Ook de samenwerking bevalt ons erg goed: creatieve oplossingen, snel en een goede communicatie!"
  Stam en de KoningStam en de KoningLouis Coolen
 • "Hide and Seek is een no nonsense partner inzake de online promotie van onze events. Vooral het actief meedenken bij alle stappen in het proces is erg prettig. Hide and Seek weet onze doelstellingen goed te vertalen in een online marketingmix waarbij voor iedereen duidelijk is welke koers er gevaren wordt. Door de actieve benadering worden de prestaties van de advertenties constant bekeken, waardoor er geen geld wordt verbrand. Daarnaast hebben ze ontzettend veel kennis van de mogelijkheden die online marketing te bieden heeft en komen ze met goede voorstellen om zo efficiënt mogelijk online zichtbaar te zijn."
  Castle of LoveCastle of LoveAlain Dortants
 • "Schoenmaker blijf bij je leest is een gezegde waar we als Red Wing Shoes natuurlijk graag aan refereren. Geen wonder ook dat wij een deskundige partij nodig hebben om ons prachtige merk onder de juiste aandacht te krijgen op het internet. Hide and Seek hebben zich op fantastische wijze ingeleefd in ons Red Wing merk. Door hun enorme inlevingsvermogen en hun succesvolle bijdrage aan online marketing is onze online schoenenwinkel momenteel onze sterkst groeiende tak van sport. Hide and Seek is een deskundig bedrijf dat zijn weg kent in de ‘nieuwe wereld’. Kortom een partij die wij iedereen zouden willen aanbevelen!"
  Red Wing Shoes AmsterdamRed Wing Shoes AmsterdamMenno van Meurs
 • "Hide and Seek zet zich belangeloos in voor dance4life en daar zijn we enorm blij mee. Hide and Seek helpt dance4life naar volle tevredenheid met advies over de in te zetten kanalen, het uitzetten van onze campagnes en het optimaliseren van onze goededoelengrant die we van Google krijgen. De lijntjes zijn bovendien kort en het contact is persoonlijk, wat de samenwerking erg fijn maakt."
  dance4lifedance4lifeErik Molkenboer
 • "Inhoudelijke kennis van de materie en een goed klankbord met betrekking tot strategische planning voor Google Adwords campagnes. Dat zijn belangrijke redenen waarom wij gekozen hebben voor Hide and Seek. Dit komt tot uiting in een prettige verstandhouding waardoor we snel en efficiënte slagen kunnen maken. De concrete en snelle uitvoering, in combinatie met een pro-actieve houding, maakt de samenwerking tussen Hide and Seek en Schuurman Schoenen tot een perfecte combinatie."
  Schuurman SchoenenSchuurman SchoenenKayo Klein Obbink