Shop for trees

Met kleine beetjes hopen we vanuit Hide and Seek voor meer positiviteit te zorgen. Het leukste vinden wij om dit samen te doen. Vandaar dat we zo net voor de feestdagen onze Loving Webshop hebben opgetuigd, om iets terug te doen voor een betere wereld.

Met de opbrengst van elk product planten wij bomen via Trees for All. Een Nederlandse organisatie die zich inzet om CO2-uitstoot in Nederland en het buitenland zoveel mogelijk te compenseren. Met als doel om wereldwijd op een duurzame manier nieuwe bossen te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen wij allemaal bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Daar willen wij als ‘The loving advertising agency’ graag aan bijdragen! Wil jij ons daarbij helpen? Check onze shop!

Onze Loving collectie

[product_category per_page=”30″ columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” category=”love”]

Bij verzending en haast

Eens per week verzamelen we al de bestellingen en zullen we deze naar het postkantoor brengen. Ons plan is om dit iedere maandag te doen. Tussen 24 december en 1 januari zal er even niets verstuurd worden. Maar vanaf de tweede pakken we het weer op!

Hopelijk is er dus niet een al te grote haast met de bestelling. Mocht dat wel zo zijn, laat dat dan even weten via onze contactpagina. Dan gaan we er alles aan doen om net even dat beentje bij te zetten om de boel te versnellen.

All the love, het Hide and Seek team