YouTube en Video Advertising - Hide and Seek
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

YouTube en Video Advertising

YouTube en Video Advertising

YouTube is hét video platform voor het kijken en delen van video’s. YouTube wordt elke maand bezocht door meer dan één miljard unieke bezoekers. Daarnaast is YouTube na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Door dit unieke bereik mag YouTube Advertising niet langer ontbreken in uw Online Marketing strategie. Bereik de juiste mensen op het juiste moment met jouw boodschap. Elk bedrijf heeft een publiek op YouTube. YouTube Advertising is onder andere geschikt voor branding, interactie maar ook conversie.

Adverteren op YouTube kent vele voordelen. Zo betaalt u alleen als er iemand kijkt en kunt u uw doelgroep verfijnen op basis van bijvoorbeeld geslacht, leeftijd en interesses. Wij nemen de voordelen en mogelijkheden van adverteren op YouTube graag met u door, zodat ook uw bedrijf het maximale uit YouTube Advertising haalt. Meer informatie kunt u alvast lezen in onze blogpost over de mogelijkheden van adverteren op YouTube.

Naast adverteren op YouTube zijn er ook andere mogelijkheden met betrekking tot online video-adverteren. Andere video netwerken waar u kunt adverteren zijn onder andere RTL XL, Sport 1 en Fox Eredivisie Live, Sanoma, en de grotere nieuwswebsites.

Laat Hide and Seek u helpen met YouTube Advertising en adverteren op andere video netwerken. Wij kiezen de juiste targeting die past bij uw doelstellingen op het juiste video netwerk.

Onze werkwijze

  • Samen strategie opstellen die past bij uw doelstellingen
  • Opzetten YouTube campagnes of andere video netwerken
  • Constante observatie en optimalisatie video campagnes
  • Resultaten inzichtelijk en verstaanbaar maken met heldere rapportages
  • Pro-actief advies op basis van nieuwe inzichten
  • Altijd ruimte voor evaluatiemomenten en kennisoverdracht, ook op locatie
  • Korte lijnen en altijd bereikbaar
  • Persoonlijk, no-nonsense en transparant

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Waarom YouTube en Video Advertising bij Hide and Seek?

1

Kennis van zaken

Hide and Seek bestaat uit ex-Googlers. Allen specialist in YouTube en Video Advertising en ervaring als geen ander. Wij weten hoe adverteren op YouTube en andere video netwerken écht werkt. Hide and Seek is Google Partner en beschikt over alle mogelijke certificeringen, ook buiten Google om. Om voorop te blijven hebben wij dagelijks contact met Google en testen wij als eerste nieuwe features.

2

Meer dan implementatie alleen

Hide and Seek gaat verder dan alleen implementatie. Wij denken met u mee. Samen stellen we een YouTube of video strategie op die past bij de doelstellingen van uw bedrijf. Vanuit de data maken we kansen en resultaten inzichtelijk en voor iedereen verstaanbaar. U beoordeelt ons op of de doelstellingen behaalt zijn. Zo maken we de cirkel rond.

3

Samen, één team

Bij Hide and Seek vormen wij één team met onze klanten. Geen grote bureaus met tientallen medewerkers, maar korte lijnen en direct contact met een jong en ambitieus team. Wij willen de klant leren kennen. Persoonlijk, no-nonsense en transparant. Samen met elkaar de handen uit de mouwen steken, om zo te werken aan het beste resultaat voor het hele team.