Google AdWords en Zoekmachine Marketing (SEA) - Hide and Seek
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

Google AdWords en Zoekmachine Marketing (SEA)

Google AdWords en Zoekmachine Marketing (SEA)

Vinden en gevonden worden. Google AdWords en Zoekmachine Marketing (SEA) is onderdeel van vrijwel iedere online marketing strategie, ongeacht het doel. Maar niet iedere Google AdWords campagne is hetzelfde. Welke doelgroep is interessant? Hoe zoeken ze, en met welke zoekwoorden? Op welke zoekwoorden wil je getoond worden in de Google zoekresultaten en wanneer juist niet? Allemaal vragen die opkomen wanneer een strategie moet worden bepaald voor zoekmachine marketing. Door onze directe ervaring als ex-Googlers beheersen wij dit online zoekspel als geen ander. Bovendien zijn wij Google Partner en Bing Ads gecertificeerd.

Je website is direct beter vindbaar in Google, Bing en andere zoekmachines waardoor het aantal bezoekers omhoog zal gaan. Aan ons de taak om alleen de juiste bezoekers naar de website te sturen. Wij helpen met het opstellen van een strategie die past bij je doelstellingen en het opzetten van de zoektermen voor bijvoorbeeld een Google AdWords campagne. Daarbij weten wij ook met de minimale ruimte van de advertentietekst het juiste bericht te formuleren. Zo spreken we de juiste bezoeker aan om over te gaan tot de gewenste actie. De Google AdWords campagnes worden ondertussen door ons geobserveerd en geoptimaliseerd. Hierbij zijn wij uiteraard altijd gefocust op het behalen van je doelstellingen, zoals meer nieuwe bezoekers, minder kosten en meer verkopen of andere conversies.

Onze werkwijze

  • Samen strategie opstellen die past bij je doelstellingen
  • Opzetten Google AdWords campagnes
  • Continu beheer van Google AdWords campagnes
  • Optimalisatie van Google AdWords campagnes
  • Resultaten inzichtelijk en verstaanbaar maken met heldere rapportages
  • Pro-actief advies op basis van nieuwe inzichten
  • Altijd ruimte voor evaluatiemomenten en kennisoverdracht, ook op locatie
  • Korte lijnen en altijd bereikbaar
  • Persoonlijk, no-nonsense en transparant

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Waarom Google AdWords en Zoekmachine Marketing (SEA) bij Hide and Seek?

1

Kennis van zaken

Hide and Seek bestaat uit ex-Googlers. Allen specialist in Google AdWords en SEA en ervaring als geen ander. Wij weten hoe Google AdWords écht werkt. Hide and Seek is Google Partner en beschikt over alle mogelijke certificeringen, ook buiten Google om zoals Bing Ads. Om voorop te blijven hebben wij dagelijks contact met Google en testen wij als eerste nieuwe features.

2

Meer dan implementatie alleen

Hide and Seek gaat verder dan alleen implementatie van Google AdWords. Wij denken met u mee. Samen stellen we een Google AdWords (SEA) strategie op die past bij de doelstellingen van uw bedrijf. Vanuit de data maken we kansen en resultaten inzichtelijk en voor iedereen verstaanbaar. U beoordeelt ons op of de doelstellingen behaalt zijn. Zo maken we de cirkel rond.

3

Samen, één team

Bij Hide and Seek vormen wij één team met onze klanten. Geen grote bureaus met tientallen medewerkers, maar korte lijnen en direct contact met een jong en ambitieus team. Wij willen de klant leren kennen. Persoonlijk, no-nonsense en transparant. Samen met elkaar de handen uit de mouwen steken, om zo te werken aan het beste resultaat voor het hele team.