Display Advertising en Remarketing - Hide and Seek
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

Display Advertising en Remarketing

Display Advertising en Remarketing

Ooit een banner of tekst advertentie gezien op uw favoriete website? Dat wordt Display Advertising genoemd. Display Advertising is het adverteren met banners of tekst advertenties op websites van derden. Ook uw advertentie kan hier tussen staan. Zo kunt u een geheel nieuw publiek bereiken dat niet direct naar u zoekt, maar mogelijk wel tot de doelgroep behoort die geïnteresseerd is in uw product of dienst. Of uw doel nu meer bekendheid, meer bereik of meer verkopen is, Display Advertising kan dit doel realiseren.

U kunt uw doelgroep overal online bereiken met behulp van uiteenlopende targeting aanpakken, bijvoorbeeld op basis van de inhoud van een website in het netwerk via zoekwoorden en onderwerpen, door specifieke websites te selecteren of op basis van het gedrag en interesses van de gebruiker. Ook kunt u mensen bereiken die eerder interesse in uw website of product hebben getoond. Deze krachtige vorm van targeting wordt Remarketing genoemd. Eindeloos veel mogelijkheden, waarbij wij u graag helpen.

Hide and Seek is aangesloten bij meerder display netwerken. Hierdoor kunnen wij uw advertenties tonen op bijvoorbeeld het Google Display Netwerk, wat bestaat uit miljoenen websites van partners van Google, het Sanoma netwerk, eigenaar van onder andere nu.nl, en het RTL netwerk.

Laat Hide and Seek u helpen met Display Advertising en Remarketing. Wij kiezen de juiste targeting die past bij uw doelstellingen op het juiste display netwerk.

Onze werkwijze

  • Samen strategie opstellen die past bij uw doelstellingen
  • Kiezen van de juiste targeting methode en het juiste netwerk
  • Opzetten Display en Remarketing campagnes
  • Constante observatie van Display en Remarketing campagnes
  • Optimalisatie van Display en Remarketing campagnes
  • Resultaten inzichtelijk en verstaanbaar maken met heldere rapportages
  • Pro-actief advies op basis van nieuwe inzichten
  • Altijd ruimte voor evaluatiemomenten en kennisoverdracht, ook op locatie
  • Korte lijnen en altijd bereikbaar
  • Persoonlijk, no-nonsense en transparant

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Waarom Display Advertising en Remarketing bij Hide and Seek?

1

Kennis van zaken

Hide and Seek bestaat uit ex-Googlers. Allen specialist in Display Advertising en Remarketing en ervaring als geen ander. Wij weten hoe het Google Display Netwerk écht werkt. Hide and Seek is Google Partner en beschikt over alle mogelijke certificeringen. Om voorop te blijven hebben wij dagelijks contact met Google en testen wij als eerste nieuwe features.

2

Meer dan implementatie alleen

Hide and Seek gaat verder dan alleen implementatie van Google AdWords. Wij denken met u mee. Samen stellen we een Display Advertising strategie op die past bij de doelstellingen van uw bedrijf met de juiste targeting en het juiste display netwerk. Vanuit de data maken we kansen en resultaten inzichtelijk en voor iedereen verstaanbaar. U beoordeelt ons op of de doelstellingen behaalt zijn. Zo maken we de cirkel rond.

3

Samen, één team

Bij Hide and Seek vormen wij één team met onze klanten. Geen grote bureaus met tientallen medewerkers, maar korte lijnen en direct contact met een jong en ambitieus team. Wij willen de klant leren kennen. Persoonlijk, no-nonsense en transparant. Samen met elkaar de handen uit de mouwen steken, om zo te werken aan het beste resultaat voor het hele team.