Onze diensten - Hide and Seek | Online Marketing door ex-Googlers
Mail ons op info@hide-and-seek.nl of kijk op onze contactpagina

Onze diensten

Iedere klant is anders. Het online spel dient door ieder bedrijf anders gespeeld te worden. Dit gaat verder dan implementatie alleen. Het succes zit in het opstellen van een duidelijke strategie waarin verschillende onderdelen van online marketing samenkomen om je doelstellingen te behalen. Wij kunnen je hierbij helpen zodat ook jij het spel op de juiste manier speelt.

Bekijk hieronder onze diensten of vraag direct een offerte aan.

Google AdWords en Zoekmachine Marketing (SEA)

Doelgericht adverteren binnen Google, Bing en andere zoekmachines. Ben direct vindbaar voor de mensen die naar je op zoek zijn. Vinden en gevonden worden.

Display Adverteren en Remarketing

Vergroot je bereik, naamsbekendheid en verkopen door te adverteren met banners op display netwerken, of bereik mensen die je website eerder hebben bezocht met Remarketing.

YouTube TrueView en Video Adverteren

Bereik de juiste mensen op het juiste moment met een unieke videoadvertentie op YouTube of andere video netwerken, het perfecte kanaal voor awareness en merkbekendheid.

Facebook en Social Adverteren

Advertenties op Facebook, Instagram en andere sociale netwerken. Geschikt voor verschillende doeleinden, zoals interactie op het sociale netwerk zelf, awareness en verkeer naar de website.

Mobile en In-App Adverteren

Bereik je doelgroep altijd, overal en op ieder apparaat, ook onderweg en in de buurt van je winkel, of promoot je app om het aantal downloads te stimuleren.

DoubleClick Stack

Voor de geavanceerdere adverteerder. Beheer alle online advertentiekanalen vanuit één systeem. Efficiënt en een volledig inzicht in conversies.

Google Analytics en Reporting

Gebruik de data om de best mogelijke inzichten te krijgen in de gebruikers en in de resultaten. Optimaliseer het pad dat je klanten afleggen en verhoog zo de ROI van je marketing activiteiten.

Website Optimalisatie

Laat je website beter presteren. Realiseer meer aanvragen of verkopen uit je bezoekers. Optimaliseer je website en verhoog het conversie percentage.