Verslag trainees: eerste maand Hide and Seek.

By 6 april 2021 september 20th, 2021 Hide and Seek
Hide and Seek trainees

“Hi, wij zijn Ilse en Carmell. Wij zijn vanaf 1 maart 2021 begonnen met het eerste Online Advertising Traineeship bij Hide and Seek. Enorm spannend! Er gingen allerlei vragen door ons heen. Wat staat ons te wachten? Wat wordt er van ons verwacht? Hoe gaat het traineeship er nou precies uitzien? Wie worden onze nieuwe collega’s? In deze blog nemen wij jullie mee in onze eerste maand bij Hide and Seek!

In de eerste week kregen we een hoop antwoorden op onze vragen. De planning van het traineeship werd met ons gedeeld, waardoor we wisten welke onderwerpen we per week zouden behandelen en wat de aanpak zou zijn. De eerste dertien weken volop leren over vrijwel alle online kanalen, daarna zullen we allebei een team ondersteunen en echt de diepte ingaan. Over de gehele periode zullen we met een goede mix van theorie en praktijk aan de slag gaan. 

Traineeship Onderdelen

We begonnen online marketing breed, met het uittekenen van de customer journey en een marketingplan voor Hide and Seek zelf. Dat was fijn, want op die manier kregen wij meteen een goed beeld van waar Hide and Seek voor staat, wie alle mensen zijn binnen Hide and Seek. Maar ook wat de werkwijze en visie is van Hide and Seek.

Al gauw ervaren we de fijne werksfeer binnen Hide and Seek, iets wat Hide and Seek hoog in het vaandel heeft staan. Het hele team is enorm betrokken. Iedereen staat open voor een leuk gesprek. Wat Hide and Seek zo bijzonder maakt is de diversiteit binnen het team; een ieder is anders! De hoge betrokkenheid binnen het team zorgt voor een prettige samenwerking, en een fijne plek om te mogen werken! 

Vanaf week twee zijn we in het thema ‘Google Search Ads’ gedoken. Een drie weken durende training waarbij we de elementen van het opzetten en optimaliseren van zoekcampagnes binnen Google Ads hebben bestudeerd. Waarbij we – als kers(en) op de taart – iedere week de praktijk indoken, door toepassingen van de kennis op Hide and Seek zelf, fictieve bedrijven maar ook de klanten van Hide and Seek. De cases zijn een leuke test om de opgedane kennis so far in praktijk te testen! Ook krijgen we zo inzicht in hoe ervaren online marketeers een zoekcampagne opstellen in Google. Een fijne manier om ons eigen inzicht op het gebied van ‘Google Search Ads’ te verbreden!

Op school blijven vakken vaak erg algemeen en vraag je je regelmatig af, hoe gaat dit nou eigenlijk in het echt? Nu krijgen we niet alleen de mogelijkheid om trainingen te doen bij alle grote tools, ook behalen we vrijwel wekelijks certificaten en passen we de geleerde kennis toe op de zeer afwisselende cases. Waarbij we constant tips & en tricks krijgen van de specialisten die dagelijks met dit vakgebied bezig zijn. De mix van theorie en praktijk en de grote afwisseling zorgt dat we snel heel veel nieuws leren.

Binnen het traineeship werken wij samen als trainee team. We zijn door Hide and Seek aan elkaar gekoppeld. En, wat is het fijn om dit proces niet in je eentje door te gaan maar constant iemand te hebben waarmee je over alles kan sparren! We merken dat we elkaar goed aanvullen op het gebied van kennis, waar Carmell dingen niet weet vult Ilse aan, en andersom. Zo leren we dus niet alleen van Hide and Seek maar ook van elkaar!

Met heel veel plezier en waardering kijken wij terug op onze eerste maand bij Hide and Seek. Er wordt zowel vanuit Erik als Sabine veel tijd en moeite gestopt in het traineeship, waardoor wij ons volledig kunnen ontplooien tot Online Marketeer. De balans tussen theorie en praktijk maakt dat wij alle kennis in het werkveld kunnen toepassen, iets wat je op hoge scholen vaak niet kunt leren. Aan het eind van elke week worden wij voorzien van waardevolle feedback om zo steeds beter te worden in het vak. We kijken dan ook enorm uit naar alles wat ons nog te wachten staat komende maanden!”

Team Hide and Seek is heel erg blij met deze twee nieuwe aanwinsten. Carmell en Ilse vliegen door de materie, die zo af en toe best wel taai kan zijn. Maar ze bijten zich overal doorheen en zijn nu al met veel ideeën gekomen die we ook zeker zullen toepassen. Ook wij kijken enorm uit naar wat ons samen te wachten staat. We hebben het volste vertrouwen in dit trainee team. Mooi dat we weer twee super Hide and Seekers gevonden hebben! 

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Admiraal de Ruijterweg 26
1056 GJ Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl