Summer is here. Are you?

By 5 juli 2021 december 9th, 2021 Events & Muziek, Hide and Seek

Hide and Seek heeft altijd met trots binnen de branche gewerkt; samen te werken met enkele van Europa’s meest opwindende festivals. We hebben het over DGTL, Parookaville, Milkshake, Electric Love en meer. Zoals we allemaal weten heeft de culturele industrie het afgelopen jaar enorm onder druk gestaan, ​​als gevolg van de onzekerheid die de pandemie met zich meebracht. Lees hier meer over hoe wij de evenementenbranche hebben geholpen tijdens de crisis.

Hoewel deze omstandigheden het voor liefhebbers onmogelijk hebben gemaakt om samen te komen en te genieten van hun favoriete artiesten, te dansen met een vreemde en een koud biertje te nuttigen; De zaken zijn nu een beetje anders. De zon schijnt fel en Hide and Seek is klaar om deze zomer mensen te laten dansen.

Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn een paar projecten waar we aan werken met onze geweldige partners die ervoor zullen zorgen dat jij naar buiten gaat!

Wonderfeel 

Wonderfeel is een driedaags openluchtfestival rondom klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Je kan hier genieten van een verscheidenheid aan live-optredens, eettentjes en drankjes in een natuurreservaat van 25 hectare. Tickets zijn verkrijgbaar via hun website. Het festival vindt plaats van 16 tot 18 juli.

Haal hier je tickets.

Milkshake Festival

Milkshake Festival is een plek waar niets moet en alles kan. Of je nu dik, dun, klein, lang, homo, hetero, trans, zwart of wit bent: Milkshake laat je zien dat dankzij diversiteit het leven een feest is. Milkshake heeft er steeds meer vertrouwen in dat ze op 31 juli en 1 augustus een geweldige ervaring zullen bieden en dat ze hun 10-jarig jubileum uitgebreid gaan vieren (dus kom voorbereid).

DGTL

DGTL is een internationaal festival dat enkele van de grootste namen in house- en technomuziek samenbrengt. Op 11 en 12 september vindt het Amsterdamse festival plaats bij de NDSM. Met artiesten als Folamour, Acid Pauli, Mall Grab, en Kink op de line-up; DGTL staat klaar om iedereen met een zwak voor elektronische muziek een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Daarom zijn helaas alle tickets al uitverkocht. 

Bij ons in Breda

Bij ons in Breda opent van 7 t/m 24 juli haar deuren voor 750 mensen. Aanwezigen krijgen de kans om te luisteren naar grote Nederlandse artiesten zoals Suzan & Freek, Snelle, 

Racoon, Rolf Sanchez, Juf Roos, Martijn Fischer en meer. Bij het festival hoeft niet te worden getest bij binnenkomst. Op het terras kunnen mensen op afstand zitten om te genieten van een verscheidenheid aan hapjes en drankjes. De kaartverkoop voor Bij ons in Breda gaat donderdag 24 juni om 20.00 uur live. 

Koop hier je tickets.

ASM festival 

Het ASM Festival is een festival met een lokaal karakter, maar ook met landelijke allure dat op 28 augustus plaatsvindt in Stadsblokken, Arnhem. Aanwezigen kunnen genieten van live optredens van Tim Akker, Miss Montreal, Kensington, Kraantje Pappie en meer. Het festival vereist wel vaccinatie of een negatieve test voorafgaand bij binnenkomst. Eenmaal binnen hoeft je echter geen afstand te bewaren. 

Tickets vind je hier.

Parookaville 

Helaas was het Duitse festival Parookaville verplicht om hun evenement in 2021 te annuleren vanwege overheidsvoorschriften en de risico’s die zo’n groot festival met zich meebrengen. Parookaville wil fans geruststellen dat ze nog steeds geweldige ervaringen zullen blijven leveren na de pandemie. Om dit mogelijk te maken, is Parookaville een samenwerking aangegaan met het team van Hide and Seek om het publiek betrokken te houden en op te bouwen, door een mooie docuserie te creëren. De serie vertelt over de creatie van Parookaville, de geschiedenis en opmerkelijke momenten. We raden het ten zeerste aan.

 

Het was een moeilijk jaar voor de muziek- en entertainmentindustrie, maar we zijn meer dan blij dat we weer aan deze projecten mogen meewerken. Het afgelopen jaar heeft ons laten zien hoe belangrijk het is om samen te komen en te genieten van culturele activiteiten. De zaken worden langzaamaan weer naar wat ze ooit waren en we kijken ernaar uit om hand in hand samen te werken met onze partners in de evenementenindustrie en de wereld te blijven entertainen.

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Admiraal de Ruijterweg 26
1056 GJ Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl