Our City Garden, het platform dat Amsterdamse ondernemers een hart onder de riem steekt

By 7 april 2020 april 22nd, 2020 Hide and Seek
Our City Garden

Nu consumenten het grootste deel van de tijd thuis zitten, kiezen veel bedrijven voor thuisbezorging of een andere creatieve oplossing. Logisch, want we zijn allemaal meer online aanwezig en daarnaast zijn toeristen niet langer een bron van inkomsten. Bedrijven leunen vooral op lokale burgers. In deze nieuwe situatie hebben bedrijven vaak moeite om online gevonden te worden.

Bij Hide and Seek willen we graag ons steentje bijdragen in deze tijden en daarom is Our City Garden opgericht. Een online ‘tuin’ waar we verschillende deals en initiatieven bundelen en het aanbod van Amsterdamse ondernemers in het zonnetje zetten.

Op deze  eenvoudige manier willen we de ondernemers via social media (Instagram & Facebook) onder de aandacht brengen, volledig kosteloos! Daarnaast is het voor de lokale burger fijn om een een online overzicht en go-to plek te hebben om de lokale ondernemer te steunen.

Een initiatief van Hide and Seek

Our City Garden is in eerste instantie in het leven geroepen voor alle lokale ondernemers in Amsterdam. Wij, online marketeers van Hide and Seek, zorgen ervoor dat consumenten via een andere weg bij de ondernemers terecht kunnen komen. Naast zichtbaarheid via sterke social media kanalen, zullen we van tijd tot tijd het platform onder de aandacht brengen middels paid advertising. Op deze manier kunnen kleine- tot middelgrote, authentieke ondernemingen wat extra exposure krijgen die broodnodig is in deze tijd.

Een win-win voor ondernemer en consument

Uiteraard vergeten we de consument niet in dit verhaal. Zij kunnen namelijk via het platform toffe deals ontdekken van de aangesloten bedrijven en hier uiteindelijk dus ook zelf van profiteren! Karmapunten én profiteren?! Surely it doesn’t get any better than this. 

Wij willen de ondernemers zoveel mogelijk ontlasten in deze tijden, dus het aanmeldproces voor ondernemers is erg eenvoudig en laagdrempelig. Een simpel online formulier invullen volstaat. Eerdere online ervaring of exposure is niet nodig, want wij bloeien juist voort op het idee van toegankelijkheid, voor zowel ondernemer als consument.

Voor de ondernemer is het proces als volgt:

flow(NL)

Is Our City Garden iets voor jou?

Ben jij- of ken jij een lokale ondernemer die wel wat extra zichtbaarheid kan gebruiken? Vul dan eenvoudig dit formulier in. Wil je meer informatie over Our City Garden? Neem dan een kijkje op de website of onze socials en support your neighbourhood! We zijn hier om te helpen en te verbinden. Samen komen we deze situatie te boven, sterker dan ooit!

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Admiraal de Ruijterweg 26
1056 GJ Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl