Hide and Seek introduceert de nieuwe huisstijl

By 11 maart 2019 februari 24th, 2020 Hide and Seek
Hide and Seek nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl en website

Hide and Seek is mega enthousiast om aan te kondigen waar het team lang aan heeft gewerkt: de nieuwe huisstijl! Het is open, vriendelijk, levendig en anders, net als wij. 🙂 Niet alleen hebben we ons logo veranderd, ook onze website is vernieuwd. Neem rustig een kijkje en lees meer over Hide and Seek, hoe we zijn ontstaan, hoe we tot de dag van vandaag werken en waar we naartoe willen. Maak kennis met al onze verschillende geweldige klanten en leer ons enthousiaste team kennen.

Met speciale dank aan Marieke Bremer voor het fantastische design.

Kantoor Amsterdam

Naast een nieuwe huisstijl, zijn er ook nieuwe gezichten te zien binnen Hide and Seek. Sinds december is het team in Amsterdam behoorlijk gegroeid. Onze nieuwe leden – Jamie, Mayke en Gabriel – zijn aardig op weg alle ins en outs van online adverteren te beheersen en doen ervaring op met het bezitten van hun eigen diverse portfolio. Wil je meer lezen over ons team? Lees dan meer over hen afzonderlijk op onze team-pagina

En de nieuwkomers in het zuiden  

Ook in Eindhoven zijn enkele enthousiastelingen begonnen. In februari zijn drie stagiaires – Simon, Loes en Jennifer – gestart op kantoor in Eindhoven. Vers uit de schoolbanken met nieuwe frisse inzichten werken zij aan een nieuw initiatief van Hide and Seek. Ze werken met diverse tools en hebben de mogelijkheid de beginselen van Google Ads te leren. Wie weet worden zij later wel deel van het vaste team na hun studie!

Ben jij op zoek naar een stageplek later dit jaar? Neem een kijkje op de vacaturepagina. We horen graag van je.

A little bird told me…

We zoeken nieuw talent! Wij willen het allerbeste voor onze klanten en zijn daarom op zoek naar de beste fit. Deze keer zoeken we iemand met overduidelijke SEA-kennis om het Hide and Seek team compleet te maken. Zie jij jezelf werken in een jong en enthousiast team? Aarzel dan niet, stuur je motivatie en introduceer jezelf aan ons. Klik hier om meer te lezen over de openstaande vacature.

Houd onze blog in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van al het nieuws rondom Hide and Seek en alle online advertentie-updates.

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Admiraal de Ruijterweg 26
1056 GJ Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl