HYMN, het nieuwe digitale theater.

HYMN Header 2

HYMN is een nieuw digitaal theater. Specifiek ontworpen om muziekliefhebbers een nieuwe streaming ervaring te geven. In het theater komen Hymn Originals te staan. Shows die zelf geproduceerd worden in directe samenwerking met een artiest. HYMN is een initiatief van Thomas de Vrij en Harald Dunnink. 

Davina Michelle was de allereerste artiest die een concert gaf in het digitale theater Hymn. Met ‘Find Your Voice’ geeft de zangeres een speciaal concert, geproduceerd door de nieuwe startup in samenwerking met de top van de internationale muziekindustrie.

HYMN is een een nieuw initiatief. Daarom zijn er in het mediaplan weloverwogen keuzes gemaakt om eerst te zorgen voor naamsbekendheid, alvorens ons te focussen op de kaartverkoop. In alle fasen van de campagne hebben we slim gebruik gemaakt van data, door ervoor te zorgen dat alle mogelijke beschikbare databronnen werden gebruikt.

De campagne begon met een mystery teaser, zodat mensen eerst bekend werden en gaandeweg geïnteresseerd raakten in de show.. In combinatie met gecoördineerde pers – RTL Boulevard, Humberto en verschillende nieuwssites – lanceerden we de eigenlijke showtrailer om de ticketverkoop te stimuleren. Hierna kwamen de conversies vlot op gang.

Op 9 juni ging HYMN x Davina Michelle: Find Your Voice live, en keken mensen over de hele wereld naar spetterende lichtshows, fantastisch gezongen nummers en de Euromast, die letterlijk in vuur en vlam stond. Eén ding is zeker: HYMN is nog maar net begonnen, en er komt nog meer. Veel meer!

HYMN Mobile

Er was een goede samenwerking tussen HYMN en Hide and Seek. Twee partijen met oog voor creatie, detail en vooral ambitie, dat kan alleen maar mooie resultaten opleveren!

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Admiraal de Ruijterweg 26
1056 GJ Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl