Hide and Seek naar Electric Love Festival

By 29 augustus 2019 september 20th, 2021 Events & Muziek

Hide and Seek en Electric Love Festival werken al meer dan 4 jaar samen, waarbij wij het festival hebben mogen zien groeien tot een festival met veel allure en klasse. Hide and Seek is nauw betrokken bij alle fases die een festival doormaakt, van de eerste line up aankondiging tot aan de after movie. En dat is slechts het tipje van de ijsberg, achter de schermen wordt er maandenlang gewerkt aan strategie-bepaling, implementatie en samenwerking om het festival tot een groot succes te maken. Hiervoor zijn alle mogelijke kanalen ingezet, zoals Google Search, Google Display, Facebook, Instagram en Snapchat. 

In het weekend van 4, 5 en 6 juli reisden Julian en Gabriël, namens Hide and Seek, af naar Salzburg, waar de jaarlijkse editie van het 3-daagse festival plaatsvond. Het terrein is omgeven door weelderig groene bergen op één van de bekendste racebanen van Oostenrijk, de Salzburgring. Dit was ook dit jaar de setting waar één van de grootste feesten voor fans van elektronische muziek gecreëerd werd. Of het nu gaat om electro, big room, bass muziek of techno en hardstyle – noem maar op – Electric Love levert DJ’s voor elk wat wils. 

Met tienduizenden verkochte tickets behoort Electric Love Festival tot een van de grootste EDM festivals van Oostenrijk. De bezoekers konden over 3 dagen genieten van 8 stages en meer dan 160 acts. Grote artiesten waaronder Afrojack, Diplo, Dj Snake, Eric Prydz, Marshmello, Tiësto,  Timmy Trumpet, Mike Williams & Yellow Claw stonden op het programma.

Electric Love Mainstage

Met een prachtig flowy ontwerp en meest kleurrijke lichtshows stelde ook dit jaar de Mainstage niet teleur en was het een echte showstopper. De stage toont veel genres, van EDM tot Bass. De unieke Mainstage-ontwerpen worden elk jaar zorgvuldig opgezet om het perfecte platform voor de grootste acts ter wereld te showcasen met behoud van het Electric Love concept. Onnodig te zeggen dat de Mainstage écht het hart van het festival is. 

Van Q-dance naar Honeycomb Techno

Geen twijfel mogelijk dat er voor de Hardstyle liefhebbers plek zat was op het festival, groots vertegenwoordigd door Q-dance, met dit jaar de befaamde Ram stage; de één-na-grootste stage van het festival en Harder Styles op vrijdag en zaterdag. Zoek niet verder als je groot fan bent van Adrenalize, Brennan Heart, Code Black, Coone, Deetox, Frequencerz, Headhunterz, Gunz for Hire, Phuture Noize & Ran-D. Voor de diehard Hardstyle fans zijn de exclusieve limited VIP Q-dance tickets een ware must.

Ook was er voor het eerst op het festival een 3-daagse Honeycomb techno-stage. Techno-liefhebbers konden rijkelijk genieten van artiesten, waaronder Sven Väth, Pan-pot, Extrawelt, Felix Kröcher & Umek. 

Shutdown Uptempo Cage

Deze stage vertegenwoordigt een ander festival, die een maand later wordt georganiseerd, namelijk Shutdown Festival. Wist je dat we ook samenwerken met dit festival? Bij deze stage kon het publiek helemaal losgaan op verschillende genres met een hoger aantal BPM’s, zoals Uptempo, Hardcore en Frenchcore.

Aziatisch, Hongaars of frietjes? 

Electric Love weet zichzelf overigens ook elk jaar te overtreffen in de kleine details die het festival maken tot wat het is. Een bezoeker komt per definitie niet naar een festival voor de culinaire hoogstandjes, toch is het fijn als je er wel goed en gevarieerd kunt eten. Dit jaar was er een nieuwe food corner waar je terecht kon voor maaltijden uit zowel de Aziatische als de Hongaarse keuken en uiteraard ook voor een klassiek frietje.

Het perfecte vriendenweekend

Twijfel je nog of ELF je volgende festival trip wordt volgend jaar? Maak je geen zorgen, ELF is van alle markten thuis, naast de muziek – uiteraard – biedt het ook een eigen festivalcamping. Het is een ideaal weekend om met vrienden door te brengen, vol plezier, liefde en muziek. Het feesten en de gezelligheid gaat daar zeker tot in de late uurtjes door. Om nog maar te zwijgen over hoe geweldig het is wakker worden in de Oostenrijkse bergen, ondanks dat mogelijke katertje natuurlijk…

Benieuwd naar meer van onze klanten? 

Wil je meer weten over onze festival klanten? Neem een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op.

 

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Admiraal de Ruijterweg 26
1056 GJ Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl