Hide and Seek in actie voor dance4life

By 13 augustus 2014 januari 22nd, 2019 Hide and Seek
hide-and-seek-dance4life
[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Hide and Seek en dance4life hebben de handen ineengeslagen. Het online marketingbureau gaat onder meer ondersteuning bieden bij de inzet van Google AdWords, om zo de belangrijke boodschap van dance4life bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

[/spb_text_block] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Hide and Seek, dat is opgericht door twee oud-medewerkers van Google, gaat dance4life kosteloos bijstaan op het gebied van online marketing. Door de samenwerking kan dance4life haar doelgroep online op de juiste manier bereiken, de boodschap bij nog meer mensen onder de aandacht brengen en de resultaten van de online activiteiten meten. Het gaat hierbij onder andere om ondersteuning wat betreft Google Analytics en Google AdWords. Hide and Seek stelt hierbij vrijwillig een aantal uren ter beschikking, waar dance4life dankbaar gebruik van maakt.

[/spb_text_block] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Erik Theelen van Hide and Seek: ‘Wij werken voor verschillende partijen uit de dance- en muziekindustrie. De samenwerking met dance4life sluit daar perfect bij aan. Wij staan volledig achter het doel van dance4life, en de manier waarop dit doel bereikt wordt. Het is indrukwekkend om te zien wat dance4life de afgelopen tien jaar heeft bereikt om samen met jongeren te werken aan een wereld zonder aids. Wij zijn trots dat wij daar vanaf nu een bijdrage aan kunnen leveren.’

[/spb_text_block] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Over dance4life

dance4life, dat tien jaar geleden is opgericht, werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. dance4life geeft seksuele voorlichting, en maakt gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. De internationale organisatie motiveert jongeren om zélf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. dance4life wordt gesteund door ambassadeurs om jongeren te betrekken bij de organisatie en spelen een belangrijke rol om de boodschap over te brengen. Ambassadeurs zijn onder andere Doutzen Kroes, Hardwell, Fedde le Grand, Nikkie Plessen en Erica Terpstra. Kijk voor meer informatie op de website van dance4life.

[/spb_text_block]

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Hamerstraat 1-E
1021 JT Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl