Hide and Seek Fashion Event bij Google Nederland

By 20 oktober 2017 januari 22nd, 2019 Hide and Seek

Om onze fashion en retail klanten handvaten aan te reiken voor de voorbereidingen op het belangrijkste kwartaal van het jaar, werd er door Hide and Seek in samenwerking met Google een ‘Fashion Event’ georganiseerd. Bij aanvang kregen de gasten een kopje koffie en een biologisch snackje aangeboden, geheel in Google-style, en werden zij naar de bijzondere lounge, helemaal bovenin op de 17e verdieping van het Google kantoor geleid. In de hippe woonkamer lounge werd de presentatie gegeven door ons Google team, die speciaal voor het event werden ingevlogen vanuit het Google kantoor in Dublin.

Tijdens de presentatie werden interessante inzichten aangeboden door Google, zoals belangrijke data voor online retailers in Q4, trends in de online fashion industrie en ‘tips & tricks’ om goede online campagnes op te gaan zetten. Dit werd gedaan door middel van interessante feitjes, succes cases en uitgewerkte modellen. Tijdens de presentatie was er ruimte voor discussie. De verschillende fashion klanten konden met elkaar sparren over bepaalde strategieën en konden elkaar inspireren met nieuwe ideeën.

Het plan is om in de toekomst in samenwerking met Google meer events te gaan organiseren. Wil je graag op de hoogte blijven van alle events of andere leuke (online) nieuwtjes, schrijf je dan in voor de Hide and Seek nieuwsbrief of neem direct contact met ons op!

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Gedempt Hamerkanaal 139,
1021 KP Amsterdam
06 18333789

E I N D H O V E N

Kastanjelaan 400,
5616 LZ Eindhoven
06 55153452

info@hide-and-seek.nl