Het eerste Hide and Seek bowling toernooi!

By 21 juli 2022 oktober 6th, 2022 Hide and Seek, Klanten
Hide and Seek bowling tournament

Eind juni vond ons allereerste Hide and Seek bowlingtoernooi plaats. Buiten was het, voor Amsterdamse begrippen, kokend heet met temperaturen van boven de 30 graden Celsius. Maar binnen in de bowlingbaan was het heerlijk koel. Met onze eigen biertaps en dienbladen vol gefrituurde snacks konden we ons geluk niet op.

Het toernooi

Het was alweer een hele tijd geleden dat we onze klanten en partners bij elkaar brachten. De afgelopen periode hebben we wel individuele sociale bijeenkomsten georganiseerd. Maar we vinden het nog leuker om al onze partners en teams bij elkaar te brengen. Om het zo buiten kantoortijd te hebben over andere dingen dan clicks en ROAS.

Voor het bowlingtoernooi hadden we teams gemaakt tussen Hide and Seekers en onze partners. Er zou één ultieme individuele winnaar zijn, maar je kon ook als team winnen. Op sommige banen werd het toernooi zeer serieus genomen. Bij andere banen ging het meer om het modieus gooien van de bal, waarbij zelfs gebruik gemaakt werd van de glijbaantjes die normaal gesproken door kinderen worden gebruikt. Dit was weliswaar wel de baan waar het hardst gejuicht werd.

De winnaar

De uiteindelijke winnaar van dit toernooi was ons nieuwste Hide and Seeker, Thom. Hij gooide strike na strike en behaalde daarmee een eindscore van 158 punten. Dit maakte hem ook de winnaar van de teamwedstrijd, samen met Rachel van Nxt Level. Daarom kozen we nog een derde winnaar: Bas van Strong Viking, van wie we ook hoge verwachtingen hadden.

Nadat het bowlen was afgelopen, gingen we naar een terras in de buurt voor nog meer hapjes en drankjes. Het was jammer dat sommige van onze partners een flinke rit voor de boeg hadden en daarom moesten vertrekken. Maar het werd extra gewaardeerd dat ze helemaal naar Amsterdam waren gekomen. We sloten de avond af met wat kleinere borrels in een café in de Pijp. En de volgende dag was niet onze beste, maar het was zeker een grappige dag.

We willen onze klanten, partners en team heel erg bedanken voor het komen! We willen Rosa en Shinta extra bedanken, voor het bedenken van dit toernooi en de gehele organisatie ervan. Het was heel erg super!

We kunnen niet wachten op de volgende editie van ons Hide and Seek bowlingtoernooi. Dus voor iedereen die het gemist heeft, houd de volgende toernooi-uitnodiging in de gaten!

Wil je op de hoogte blijven van Hide and Seek evenementen, ons team, klanten en het laatste nieuws uit online advertising? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Hamerstraat 1-E
1021 JT Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl