Amsterdam Dance Event x Hide and Seek

Amsterdam Dance Event x Hide and Seek

Het is alweer een week geleden dat we onze allereerste Hide and Seek netwerkborrel organiseerden tijdens Amsterdam Dance Event. We waren erg blij om zoveel bekende en nieuwe gezichten te zien genieten van de muziek van DJ’s Loradeniz en Mayo, in de o zo gastvrije sfeer van Bar Theo. Het was een  super avond!

Amsterdam Dance Event heeft altijd een speciaal plekje in ons hart. Toen we Hide and Seek in 2014 oprichtten, waren ID&T en Spinnin’ Records twee van onze eerste klanten. Grote namen in de festivalscene die in dat eerste jaar tijdens ADE veel deuren voor ons openden. Sindsdien hebben we gewerkt en werken we nog steeds met veel van de grootste namen in de muziek-, festival- en culturele industrie. Iets waar we super trots op zijn en heel blij mee!

We waarderen het enorm dat er zoveel mensen waren op onze ADE-borrel. We weten namelijk dat de agenda’s altijd overvol zijn omdat er te veel toffe evenementen, leuke netwerkborrels en interessante mensen zijn om in slechts een paar dagen te ontmoeten. Gelukkig hadden we zelf ook tijd voor een erg leuke tour langs klanten en partners, die stuk voor stuk iets moois hadden georganiseerd!

Net als vroeger hebben we deze paar dagen ook goed gebruikt en zijn we er weer in geslaagd om te horen over nieuwe festivals, labels, ticketing-oplossingen, muziekdistributie en nog veel meer interessante initiatieven in Europa en daarbuiten. De komende weken worden deze gesprekken voortgezet. Mocht je ons hebben gemist en het gevoel hebben dat het tijd is om de komende online activiteiten te plannen, dan is het nooit te laat om contact met ons op te nemen.

Het is nog geen week geleden, maar we kijken nu al uit naar ADE volgend jaar! Houd dus volgend jaar rond begin oktober onze uitnodiging in de gaten!

Nogmaals, iedereen die naar ons evenement is gekomen, heel erg bedankt voor het komen!

Amsterdam Dance Event x Hide and Seek

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Hamerstraat 1-E
1021 JT Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl