365 Dagen Succesvol – Een inspirerende ochtend

By 18 december 2019 oktober 25th, 2022 Klanten
356-dagen-succesvol

Sinds oktober werkt Hide and Seek met trots samen met 365 Dagen Succesvol, het succesvolle bedrijf van David de Kock en Arjan Vergeer. David en Arjan horen bij de meest invloedrijke hedendaagse denkers van Nederland over geluk, relaties en succes. Het is hun missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. Dat willen ze bereiken met de 365-Methodiek: 13 praktische stappen. Met deze stappen leer je stap voor stap vier belangrijke gebieden hoe je jouw persoonlijke dromen en doelen bereikt – je (mentale) gezondheid, je (liefdes-)relaties, je werk en je financiële situatie.

De 365-Methodiek voor persoonlijke ontwikkeling

David en Arjan verspreiden hun methodiek op veel verschillende manieren. Ze schrijven boeken en columns, maken populaire podcasts en geven webinars en seminars over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Zoals liefde en relaties, stress, ondernemerschap en zelfvertrouwen. Én ze zijn de geestelijk vaders van de 365 Jaaropleiding, de krachtigste en leukste opleiding voor persoonlijke groei in Nederland. In de Jaaropleiding vinden deelnemers de optimale balans tussen spiritualiteit en praktische toepasbaarheid. In 1 jaar leer je hoe je het maximale uit je leven kunt halen. Want, is hun motto, je leeft maar 1 keer en alleen jij kan ervoor zorgen dat je alles eruit haalt en een geweldig leven leidt.

Het Introductie Seminar in Amsterdam

Voor mensen die graag kennis willen maken met de 365-Methodiek, organiseert 365 Dagen Succesvol Introductie Seminars door het hele land die worden gegeven door David. Omdat wij als marketingpartner graag zelf wilden meemaken hoe het er live aan toe gaat tijdens zo’n event, hebben wij er eind november een seminar bezocht in de Johan Cruijff Arena. Het werd een zeer inspirerende ochtend!

Energie, emotie en dromen

Rond de klok van 10 begint het Introductie Seminar met een toffe video. We zien beelden van bijeenkomsten tijdens de Jaaropleiding en van oefeningen die door alle 1200 deelnemers(!) samen gedaan worden. De energie en emotie spat van het beeldscherm, het ziet er erg indrukwekkend uit! Hierna komt David op en start hij zijn verhaal. Hij introduceert zichzelf en 365 Dagen Succesvol. Arjan vertelt waarom hij zo gedreven is om van Nederland een heel erg gelukkig land te maken. Waar ze in geloven, is dat geluk grotendeels maakbaar is, als je maar de juiste tools hebt en keuzes durft te maken. Ze vinden het zonde dat mensen hun dromen vergeten of niet na durven jagen. En willen graag iedereen helpen die voelt dat het leven meer te bieden heeft.

Oefenen met complimenten en meditatie

Om de mensen in de zaal hands-on te laten kennismaken met de impact van de 365-Methodiek, doen we een aantal relatief simpele oefeningen. We oefenen met het geven en aannemen van complimenten. We geven ons leven op 4 vlakken (gezondheid, relaties, werk en geld) een cijfer en doen een visualisatie oefening. Ook horen we indrukwekkende verhalen van mensen in de zaal. En de nuchtere en heldere kijk van David hierop. Het blijkt al snel dat de oefeningen impact hebben op de aanwezigen en dat enthousiasme over de 365-Methodiek de zaal vult.

De weg naar duurzaam geluk

David is het gehele seminar duidelijk over wat hij graag wil voor de aanwezige mensen: dat ze mee gaan doen aan de Jaaropleiding. Binnen 1 ochtend kun je namelijk wel mini stapjes zetten naar (een idee over) wat je graag wilt veranderen in je leven. Maar voor echte verandering en duurzaam geluk is tijd en oefening nodig. 

Aan het einde van het seminar kan iedereen aangeven of de interesse voor de 365 Jaaropleiding is gewekt. Formulieren worden ingeleverd, 1 iemand schrijft direct in en ook degenen die deze stap nog niet durven zetten gaan geïnspireerd weg. Tof om te zien wat een ochtendje met David los kan maken. Kun je nagaan wat er gebeurd in een heel jaar 😉

365 Dagen Succesvol & Hide and Seek 

Hide and Seek werkt samen met 365 Dagen Succesvol sinds oktober dit jaar. We draaien online campagnes op vele verschillende kanalen om zo te zorgen voor aanwas voor zowel de webinars, seminar en natuurlijk de 365 Jaaropleiding. We spreken de vele fans van David & Arjan online aan. Maar ook zeker een nieuw publiek met interesse in persoonlijke ontwikkeling in Nederland en België. Omdat wij geloven dat iedereen kennis zou moeten maken 365 Dagen Succesvol!

Hide and Seek en jouw bedrijf? 

Op zoek naar een strategische partner om jouw bedrijf te laten groeien? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken.

365-Seminar

N I E U W S B R I E F

A M S T E R D A M

Hamerstraat 1-E
1021 JT Amsterdam
020 215 9360

E I N D H O V E N

Frederiklaan 10E
Kick Offices Philips Stadion Ingang 3
5616NH Eindhoven
040 231 3360

info@hide-and-seek.nl